ĐOKIĆI DANIMA PRAĆENI!? Evo ko bi mogao da stoji iza trostrukog zločina! NIJE SLUČAJNO IZABRAN DAN UBISTVA!

Autor:

Hronika

03.10.2021

09:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iza zločina u Moravcu mogla bi biti i organizovana kriminalna grupa jer je gotovo nemoguće da jedan čovek izvede ovako monstruoznu otmicu i ubistvo.

Republika

Foto: Tanjug/TV ZONA PLUS

Pretpostavka je da je Goran Đokić bio danima praćen

Ne isključuje se mogućnost da je Đokić praćen danima kako bi se dobro proučilo njegovo kretanje te da je isto izabran trenutak za otmicu kada se vraća iz Moravca, budući da je vikendom obilazio majku.

U toj varijanti planiranje zločina moralo je da uključi i nekoga od lokalnih meštana koji im je pokazao mesto za skrivanje automobila i tela, kao i lokalne puteve.

Lokacija na kojoj je zapaljen pasat je izuzetno nepristupačna tako da se kroz šibljem obrasle staze jedva prolazi autom. Na tom mestu, auto je zapaljen kako bi se uništili tragovi.

Činjenica da su tela i auto na dve, oko 10 kilometara, udaljene lokacije govori o o tome da je cilj bio da se policija zavara kako bi zločinci dobili dovoljno vremena da se bezbedno sklone. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading