LAĐEVIĆ POSLE NAPADA I PRETNJI SMRĆU KOJE JE DOBIO: Zabrinut sam za porodicu, napao me je u kraju u kom radim i živim!

Autor: Republika

Hronika

01.10.2021

10:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Urednik Srpskog telegrafa Milan Lađević objasnio je šta se jutros desilo i kako je napadnut u centru grada.

Republika

Foto: ST/P.Divac

Milan Lađević je napad prijavio policiji

Milan Lađević kaže da je ceo slučaj, napad i pretnje, prijavio policiji.

- Dok sam čekao zeleno svetlo na semaforu, sa druge strane ulice, na crveno je krenula nepoznata muška osoba i išao je pravo na mene. Udario me ramenom u rame i izgovorio "Ubiću te"! Kad sam se okrenuo da ga pitam, "imaš li ti neki problem sa mnom", on se samo blago okrenuo, preteći me pogledao i udaljio se ka Kosovskoj ulici - objasnio je Lađević i dodao da je napad prijavio nadležnim organima.

- Detalje napada sam odmah prijavio nadležnim državnim organima i očekujem njihovu brzu reakciju, s obzirom na to da smo u poslednje vreme pisali o raznim mafijaškim grupama, korupmiranim funkcionerima, ali i o mnogim drugim kriminalnim radnjama - kaže Lađević i dodaje da je zabrinut ne samo za svoju bezbednost, već i bezbednost porodice, jer ga je muškarac napao ne samo ispred radnog mesta, već i u kraju gde živi.

Podsetimo, incident se dogodio na semaforu u centru grada na uglu Vlajkoviće ulice i Trga Nikole Pašića kada je napadač izenada pretrčao na crveno svetlo samo da bi došao do Lađevića i udario ga u rame, a zatim mu i uputio ozbiljne pretnje po život.

Srpski telegraf, koji postoji od marta 2016, nikada nije prezao od toga da uđe u koštac sa najrazličitijim pričama kako bi svojim čitaocima omogućio da uvek prvi dobiju samo istinite i potpune informacije.

Novinari Srpskog telegrafa i Republike razotkrili su niz afera u koje su bili umešani i neki od najviših funkcionera u zemlji, pisali su hrabro o svim zločinima klana Veljka Belivuka, ali i o svim drugim kriminalnim organizacijama i malverzacijama. 

Zbog svega toga je jasno da smo trn u oku mnogima, ali će Srpski telegraf i Republika nastaviti da se bore za istinu i za slobodu govora i izveštavanja. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Vukasin

01.10.2021 10:29

Pa svako bi bio zabrinut da mu se tako nesto dogodi u sred bela dana. Drzava da reaguje sto hitnije jer ovo nije ni malo prijatna, a ni nevina stvar da bi se cekalo za bilo cim.

Nemanja

01.10.2021 11:44

@Vukasin - Vidiš da baš svako ne bi bio zabrinut, obrati samo pažnju na minuse koje neko ocenjuje na komentarima. Koji zaista "bolid" moraš da budeš da to radiš, realno!?

Slobodan Rasic

01.10.2021 13:53

Svaka cast za nezavisno novinarstvo i sve afere koje ste razotkrili ukljucujuci i onu vezano za mene! Pozdrav i podrska !!!!!