DETALJI NAPADA NA GLAVNOG UREDNIKA SRPSKOG TELEGRAFA! Napadač mu zapretio: UBIĆU TE!

Autor: Republika

Hronika

01.10.2021

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glavni urednik Srpskog telegrafa Milan Lađević napadnut je u centru Beograda na semaforu, nakon čega je nepoznati muškarac pobegao.

Foto: Nebojša Mandić

Milan Lađević na meti napadača

Glavni urednik Srpskog telegrafa Milan Lađević napadnut je u centru Beograda, pri čemu mu je nepoznati muškarac nakon udarca u rame uputio pretnje rečima: "Ubiću te". 

Incident se dogodio na semaforu u centru grada na uglu Vlajkoviće ulice i Trga Nikole Pašića kada je napadač izenada pretrčao na crveno svetlo samo da bi došao do Lađevića i udario ga u rame, a zatim mu i uputio ozbiljne pretnje po život.

Lađević mu se zatim obratio pitanjem: "Da li ti imaš neki problem sa mnom?", ali on je samo nastavio da ide bez bilo kakvog odgovora. 

Srpski telegraf, koji postoji od marta 2016, nikada nije prezao od toga da uđe u koštac sa najrazličitijim pričama kako bi svojim čitaocima omogućio da uvek prvi dobiju samo istinite i potpune informacije.

Naše kolege su razotkrile niz afera u koje su bili umešani i neki od najviših funkcionera u zemlji, pisali su hrabro o svim zločinima klana Veljka Belivuka, ali i o svim drugim kriminalnim organizacijama i malverzacijama. 

Zbog svega toga je jasno da smo trn u oku mnogima, ali će Srpski telegraf nastaviti da se bori za istinu i za slobodu govora i izveštavanja.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Mina

01.10.2021 08:47

Napadača pod hitno uhapsiti!!! Ovo ne sme da se dešava u Srbiji, oni koji bi nasiljem i pretnjama smrću nešto da "reše" neka odu iz ove zemlje.

Odgovori 11 3
Radenovic

01.10.2021 09:10

@Mina - Podržavam proterivanje iz zemlje, svakog ko se bavi nasilje na ulici u sred bela dana a pogotovo napad na drugo ljudsko biće. NASILJE JE ZA PRIMITIVCE!!!

Dragan Mirić

01.10.2021 09:04

Urednik jednog od javnih medija u Srbiju napadnut, ovo ne sme da prođe nekažnjeno. Svi oni koji su targetirali medije (Twiter, Đilas, Marinika ... ) u poslednje vreme, gde su sada da se oglase?! Policija ovo mora detaljno da istraži, koji je bio MOTIV napadača na urednika Srpskog telegrafa?

Slavko

01.10.2021 09:10

Previše je njih umislilo da je ovo igralište od zemlje. Ovakvim stvarima i ovakvim ljudima koji tako SMEJU da pridju nekome koga i ne poznaju, jos da prete ubistvom ŠTO PRE poslati na svoje mesto tj. IZA BRAVE?!