DANICA DRAŠKOVIĆ SE OGLASILA POSLE UDESA ZA REPUBLIKU: Kriva sam, platiću štetu, najvažnije je da niko nije povređen

Autor:

Hronika

24.09.2021

15:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danica Drašković, supruga Vuka Draškovića imala je danas saobraćajni udes u Ulici beogradskog bataljona 25 na Banovom brdu.

Republika

Foto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ

Danica Drašković

Dana je udarila četiri automobila i pozvala policiju da urade uviđaj na licu mesta. Alkotest je pokazao da supruga poznatog političara i književnika nije konzumirala alkohol pre udesa.

Stasita Crnogorka je za Srpski telegraf potvrdila da je jedini krivac za saobraćajni udes i pomirljivo je rekla da je šteta mala kad niko nije povređen. Istakla je da joj je vozilo otkazalo, i da samo krenulo udesno.

- Obična saobraćajka, šta da kažem. Kriva sam, ali je najvažnije da niko nije povređen. Auto se je samo u jednom trenutku otkazao i krenuo udesno. Udarila sam nekoliko parkiranih automobila. U pitanju je parking čukaričkog taksija. Štetu ću naravno nadoknaditi - rekla je Danica i dodala da je malo uznemirena zbog nezgode ali da je prošlo najbolje moguće - rekla je Danica za Srpski telegraf i Republika. rs. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Nemanja

24.09.2021 17:15

Pored moras i na robiju

Odgovori 10 1
zora

24.09.2021 18:32

A da li je telefonirala?

Haos

24.09.2021 19:58

Ne sekira se žena ...a i što bi kad je učinjena šteta možda 100 deo njene plate koju dobija iz penzije kao dokazani stručnjak za upravljanje naftnom industrijom u upravnom odboru NIS-a

Odgovori 15 2