DETALJI NESREĆE U ZEMUNU: Autobus iznenada dobio ubrzanje, vozač sav krvav otrčao do obližnjeg objekta na okretnici

Autor: Republika

Hronika

24.09.2021

13:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U saobraćajnoj nesreći koja se danas dogodila u Zemunu povređeno je nekoliko osoba među kojima i vozač autobusa koji je saobraćao na liniji 45.

Republika

Foto: ST/V.Lukić

Autobus proleteo kroz parkić i udario u dva vozila

U trenutku udesa akda je autobus uleteo u parkić i tom prilikom udario u dva parkirana vozila u autobusu je bio i petnaesto godišnji dečak koji kako kaže u poslednjem trenutku je iskočio iz vozila i tom prilikom se ugruvao.

Njegova majka je ubrzo došla na lice mesta nakon što joj se dečak javio iz Tiršove i rekao šta mu se desilo.

- Bila sam na poslu kada mi je sin javio šta se desilo, javio se iz tiršove, rekao mi je da je ugruvan i da je iskočio iz autobusa kada je uleteo u parkić - priča usplahirena žena koja je došla da se raspita kod polciije o tome koga treba da tuži

Građani Zemuna kažu da su očajni zbog ovoga što se desilo jer su vozači ovog autoprevoznika uglavnom penzioneri te da sumnjaju u njihove zdravstvene preglede prilikom zapošljavanja. 

Na lice mesta brzo su se pojavili radnici kao i sin gazde autoprevoznika koji tvrde da je autobus dobio iznenada ubrzanje nakon kojeg je vozač izgubio kontrolu nad vozilom. Oni takođe napominju da ovo nije prvi put da  autobs na liniji 45 dobije iznenadno ubrzanje već da se to nedavno dogodilo i drugom vozilu ali da tada na svu sreću nije bilo povređenih

Automobili koji su potpuno smrskani pripadaju dvojici zanatlija iz obližnjeg tržnog centra.

Vozača za kojeg se ranije sumnjalo da je pobegao, policija je našla u obližnjoj opravničkoj kućici na okretnici oblivljenog krvlju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading