NASILNIK KOJI JE PRETUKAO RADNIKA BIA IZBEGAO SASLUŠANJE

Autor:

Hronika

24.09.2021

10:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Po nalogu dežurnog zamenika javnog tužioca policijski službenici PU Beograd, PS zvezdara odredili su zadržavanje i podneli krivičnu prijavu protiv I.A., zbog postojanja osnovane sumnje da je izvrio krivično delo Napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Foto: Republika

 

 

On je 22. septembra oko oko 22, 30 časova u Beogradu u ul. Jovanke Radaković ispred kućnog broja 23b, a zatim i u ugostiteljskom objektu „Čirs bar“, napao službeno lice u vršenju službene dužnosti i to radnika BIA.

M. S., tako što je nakon verbalne rasprave, fizički nasrnuo na oštećenog, koji mu se predstavio kao radnik BIA-e, udario ga rukom po glavi, a zatim za njim ušao u ugostiteljski objekat „Čirs bar“, gde je oštećeni pokušao da se skloni kako bi pozvao pomoć, te ga je uhvatio za vrat i izbacio iz objekta, a nakon toga mu zadao još tri udarca rukom po glavi, usled čega je oštećeni zadobio lake telesne povrede.

Osumnjičeni I.A. je danas sproveden u prostorije Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, s tim da zbog obustave rada advokata njegov branilac nije pristupio na saslušanje, te osumnjičeni nije izneo svoju odbranu.

Postupajući zamenik javnog tužioca predložio je sudiji za prethodni postupak Prvog osnovnog suda u Beogradu da prema osumnjičenom I.A. odredi pritvor zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da će uništiti, sakriti, izmeniti ili falsifikovati dokaze ili tragove krivičnog dela ili da će ometati postupak uticanjem na svedoke.

U daljem toku postupka, tužilaštvo će saslušati osumnjičenog, te ispitati oštećenog i svedoke i narediti medicinsko veštačenje na okolnosti vrste, stepena i mehanizma nastanka telesnih povreda koje je zadobio oštećeni,a po potrebi preduzeti i druge dokazne radnje, nakon čega će odlučiti o eventualnom podnošenju optužnog predloga protiv osumnjičenog I.A.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading