SRPSKI POLITIČAR IZVRŠIO SAMOUBISTVO: Radikal skočio sa šestog sprata solitera na Ceraku, ceo kraj zavijen u crno!

Autor:

Hronika

23.09.2021

20:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanovnici Ulice jasenova u beogradskom naselju Cerak odavno su se navikli da se ispred solitera u kojima žive nalaze jake snage policije. Razlog je činjenica da je u tim soliterima odrastao svedok-saradnik u optužnici protiv Veljka Belivuka Bojan Hrvatin.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Foto: Ilustracija

Nažalost, ovaj put stanovnici ovog dela Ceraka videli su policijske automobile i kola Hitne pomoći zbog toga što im je nastradao jedan od omiljenih komšija.

Nenad Ristić (43), jedan od istaknutih članova Srpske radikalne stranke, nekadašnji odbornik u Skupštini opštine Čukarica i kandidat za narodnog poslanika, skočio je sa šestog sprata zgrade, prenosi Objektiv. 

U momentu kada je odlučio da sebi oduzme život, u stanu je sa Nenadom bilo i dvoje od troje njegove dece. Potresena supruga Mirjana grcala je u suzama kada je shvatila šta se dogodilo njenom suprugu.

- Jutros je sve delovalo normalno. Nismo se svađali, nismo imali nekih problema kao porodice... -  jedva je sastavljala rečenice Mirjana, prenosi Alo.

Zbog čega se Nenad odlučio na ovakav potez, ona samo naslućuje.

- Finansije. Proklete pare... Ne mogu da pričam. Izvinite... - rekla je ova majka troje dece.

Prema rečima ljudi iz Nenadovog komšiluka, on je radio za jednu privatnu apoteku. U zvaničnim podacima objavljenim na izbornim listama Srpske radikalne stranke navodi se da je bio preduzetnik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading