JEZIV ZLOČIN U PEĆINCIMA: Zaklao bivšu ženu pa je stavio u svekrvin krevet

Autor: N. BOŽIĆ

Hronika

10.12.2017

18:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Moj sin Mirsad bio je obešen o traku za roletne. Melita je u lokvi krvi ležala na mom krevetu. Taj prizor nikad neću zaboraviti...

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Mirsad Šiljković (49) ubio Melitu Dmitrović (46), pa se obesio o roletnu. Sin nastradale ubicu prethodno izbacio iz njihove kuće

Ovim rečima je za Srpski telegraf započela ispovest Mira Radomirović, majka Mirsada Šiljkovića (49), koji je u petak nožem ubio bivšu suprugu Melitu Dmitrović (46) u kući u Pećincima, pa presudio i sebi.

- Jao, Mirsade, šta to učini! Što nas zavi u crno? - jaukala je neutešna majka.

Majka Mira: Mirsad u pidžami ležao pored prozora, a Melita u lokvi krvi na mom krevetu

Mira Radomirović kaže da je njen sin do pre 10 dana živeo sa Melitom u njenoj kući u Donjim Petrovcima, odakle ga je isterao njen sin iz prvog braka.

- Mirsad mi je rekao da će doći Melita da mu donese zdravstvenu knjižicu jer je zbog problema sa čirom na želucu ležao u Zemunskoj bolnici. Ona je došla rano ujutru u tajnosti, od sina je krila da se i dalje viđa s Mirsadom i da ga još voli. Planirala je da se zadrži do 12 sati jer je morala da ode u školu po mlađeg sina - priča neutešna majka i dodaje da je Melita iza sebe ostavila troje dece, a Mirsad dvoje.

Radomirovićeva dodaje da ju je sin zamolio da ostane sam u kući sa bivšom ženom, pa je ona otišla u kafanu da popije čaj.

- Kad je autobus stigao u selo, kroz prozor sam videla Melitu kako ide ka našoj kući. Pošto se Mirsad nije javljao, a bilo je već prošlo 12.30, krenula sam kući. Međutim, vrata nikako nisam mogla da otključam. Gurala sam na silu i, kad sam provalila, imala sam šta da vidim - kroz suze priča Mira.

Na spratu kuće stvari su bile razbacane na sve strane, a kad je ušla u sinovljevu sobu, zatekla je jeziv prizor.

- Mirsad je mrtav ležao pored prozora. Ušla sam u svoju sobu, a tamo krvi na sve strane. Melita je na mom krevetu, sa ispruženim nogama i rukama, izgledala kao da spava. Lice i grudi su joj bili krvavi, tepih natopljen krvlju... - priča neutešna Mira Radomirović.

Zločini u Srbiji 2017. godine

RepublikaFoto: facebook.com/Stana Jovanović

Saobraćajac ubio ženu, pa sebe

Saobraćajni policajac Miloš Jovanović (49) ubio je 3. decembra hicima iz službenog pištolja Miroslavu Stojaković (46), a potom pucao sebi u glavu u Zemun Polju. Jovanović je navodno bio u vezi sa Stojakovićevom. Iza sebe je ostavio četvoro dece.

Zločin zbog bede

Tela Miroslava Jovanovića (61) i njegovog oca Svetolika (91) pronađena su 8. decembra u njihovom stanu u Beogradu. Pretpostavlja se da je sin ubio oca, pa sebe. Jovanović je ostavio oproštajno pismo u kojem je naveo da je zločin počinio zbog bede.

RepublikaFoto: facebook.com/Sinisa Radovancev

Ženi zario nož u srce

Siniša Radovančev (50) nožem je 22. novembra usmrtio suprugu Biljanu Mijatović (30) u Pančevu. Nesrećna žena se porodila samo dvadesetak dana pre zločina. U stanu su u trenutku zločina bili njihova tek rođena beba i Biljanina ćerka iz prvog braka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading