EVO U KAKVOM JE STANJU RANJENI U SINOĆNJOJ SAČEKUŠI U NOVOM SADU! Oglasili se iz KC Vojvodine o povredama Gorana Kovačevića Goranca!

Autor:

Hronika

03.09.2021

10:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goran Kovačević Goranac (47), koji je sinoć ranjen u sačekuši u Novom Sadu dok je njegov telohranitelj Uroš Stefanović (26)ubijen, nalazi se u stabilnom stanju i na kućnom je lečenju.

Republika

Foto: Printskrin

U sačekuši u Novom Sadu ubijen je poznati MMA borac Uroš Stefanović

- U Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine juče oko 22 sata primljen je pacijent G. K. (47), sa povredom leve podlaktice bez znakova svežih koštanih lezija. Posle hitne, blagovremene primarne hirurške obrade rane, pacijent je u stabilnom stanju pušten na kućno lečenje - rekli su za Blic u Kliničkom centru Vojvodine.

Policija u Novom Sadu je zbog sinoćnjeg ubistva i ranjavanja na nogama, u gradu je policija na svakom koraku, a održan je i sastanak sa svim načelnicama i rukovodiocima stanica kako bi se što pre rasvetlio ovaj zločin.

Podsetimo, sinoć oko 21.30 za sada nepoznati počinioci pucali su na Goranca i Stefanovića u dvorištu zgrade u Cankarevoj ulici.

Stefanović je preminuo na licu mesta i njegovo telo preveženo je na obdukciju u Institut za sudsku medicinu.

Ko je Goran Kovačević Goranac možete pročitati ovde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading