ŠOKANTAN DETALJ KOJI SU KRILI OD JAVNOSTI: Jelena Marjanović nađena u tuđim tangama!

Autor: Republika

Hronika

08.12.2017

21:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na telu Jelene Marjanović bile su svetloplave tanga gaćice, ali dva broja veće, kao da nisu njene. Proverava se mogućnost da joj je mrtvoj navučen seksi donji veš, kako bi se istraga sa njenog muža skrenula na navodnog švalera.

Foto: ST/REPUBLIKA
Ovo je majica koja je pronađena na mrtvoj Jeleni 

Na lešu Jelene Marjanović, nađenom 3. aprila 2016. u kanalu kod nasipa u Borči, bile su svetloplave tanga gaćice, ali dva broja veće, kao da nisu njene! Proverava se mogućnost da joj je neko, nakon ubistva, mrtvoj navukao seksi donji veš, pa trenerku preko, kako bi istragu naveo ka tome da je Jelena kobnog dana išla do nasipa da se nađe s ljubavnikom, a ne da džogira!

Ovaj scenario bi, naravno, najviše odgovarao upravo Jeleninom mužu Zoranu, jedinom uhapšenom za ovaj zločin, ali u policiji veruju da je u pitanju ipak bila nevešta nameštaljka, kako bi sa sebe otklonio sumnju!

Inspektorima je najpre je bilo čudno zašto bi Jelena uopšte išla na trčanje u tangama, a još čudnije je bilo to što je izgledalo kao da te gaćice pripadaju ženi koja je mnogo krupnija od nje!

- U pitanju su svetloplave gaćice sa tamnijim tonovima pri rubu. Na prednjoj strani donjeg veša odštampano je "I (srce) YOU" (na engleskom "volim te", prim. aut.). Gornji deo gaćica joj je bio navučen visoko, skroz preko stomaka, a zadnji deo je bio pomeren u stranu, maltene preko kuka - objašnjava izvor za informer.rs.

Prema njegovim rečima, donji veš joj je tako nakrivo navučen ili dok je vučena po zemlji od nasipa do kanala ili joj je neko u brzini mrtvoj navukao gaće i pobegao!

- Zanimljivo je i da je upravo na tim gaćicama nađen Zoranov DNK trag. Ako su tange stvarno bile Jelenine, Zoranov DNK se lako mogao naći na njima jer su zajedno živeli i spavali. Ipak, ako su te gaćice tuđe i navučene na mrtvu Jelenu, onda je to učinio Zoran i to ga direktno povezuje s njenim ubistvom - rekao je sagovornik.

Teoriju o tome da je Jelena imala ljubavnika i da ju je on ubio prvi je pomenuo Zoranov otac Vladimir, 15. septembra, kad mu je sin uhapšen.

- Ovo je klasična nameštaljka za mog sina, vidite šta su mu uradili. Jelena je bila u vezi sa tajkunom, on je jako moćan i drži pola grada. Tražila je od tog tajkuna da se razvede, a on nije hteo i zato ju je i ubio. Molim vas, pomozite, molim vas, plašim se da će mi Zorana ubiti u zatvoru. Plašim se da ne bude posle da se sam ubio - izjavio je tada Vladimir.

Slično je zatim tvrdila i Zoranova ljubavnica Zorica Zoka Mitrović, koja je na saslušanju u policiji pre dva meseca rekla da je Jelenu ubio biznismen kog štiti moćan političar (imena i prezimena poznata redakciji), i da su zločin zatim "napakovali" Zoranu!

Međutim, izvor iz istrage kaže da ne postoji nijedan dokaz ili trag da je Jelena zaista imala švalera.

- Kontrolisani su svi njeni kontakti i ne postoji ništa što bi ukazalo da je imala tajnu ljubavnu vezu. Čak naprotiv, svi rođaci i prijatelji su potvrdili da se Jelena retko odvajala od Zorana i da je sama eventualno išla samo kod majke - kaže izvor.

Prema navodima iz naredbe za sprovođenje istrage, Zoran je 2. aprila 2016. sa Jelenom i ćerkicom Janom došao do nasipa u Borči, a Jelena je zatim otišla da džogira. Negde između 16.49 i 17.30 Zoran se odvojio od Jane, otrčao do sredine nasipa, do Jelene, odvukao je do obližnjeg kanala, smrskao joj glavu i vratio se do ćerke. Sve je, kako piše u naredbi, trajalo 10 minuta, koliko je Jana bila sama dok joj je otac ubijao majku.

Zoran je malo kasnije prijavio da mu je supruga nestala, a njen leš je nađen narednog dana, 3. aprila 2016, u kanalu. Marjanović je uhapšen 15. septembra kao glavnoosumnjičeni za Jelenino ubistvo i od tada je u pritvoru. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading