BIO NA BOLOVANJU PA NIJE MOGAO DA UBIJA!? Mare Mesar iz bolničke postelje slao poruke podrške Belivuku za likvidaciju Pukija!

Autor: Republika

Hronika

05.08.2021

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Miljković zvani Mesar optužen je za učestvovanje u četiri ubistva, za razliku od Veljka Belivuka koji se tereti za pet likvidacija. Razlog za to je što je Miljković bio zaražen koronom zbog čega je ležao u bolnici!

Republika

Foto: printscreen/TVPink

Marko MIljković i Veljko Belivuk

Vođa najbrutalnijeg klana na ovim prostorima Veljko Belivuk i njegova desna ruka Marko Miljković su bili nerazdvojni i sva zlodela su zajedno radili, osim jednog monstruoznog zločina!

Velja Nevolja je optužen za pet ubistava, a Mare Mesar za četiri. Razlog je što se Miljković, za razliku od Belivuka ne tereti za likvidaciju Aleksandra Gligorijevića Pukija i to zato što je u vreme kada je ovaj bio ubijen, ležao u bolnici zbog korone.

- Nije greška, već je činjenično utvrđeno da je u to vreme, sredinom juna prošle godine, Miljković bio u bolnici, gde se lečio od kovida 19. Kada se razboleo, pomoć je prvo potražio u privatnoj klinici. Kako su simptomi bili sve teži, smešten je u "Dr Dragiša Mišović". Kada se dovoljno oporavio, slao je svoje fotografije preko "Skaja" svojim ortacima - navodi izvor Novosti.

Gligorijević, koji je bio blizak saradnik Belivuka i Miljkovića, nestao je 16. juna 2020, a sumnja se da je istog dana likvidiran u "kući smrti" u Ritopeku.

Tog dana na prevaru su namamili Gligorijevića da oko 12 sati dođe na sastanak sa Markom Budimirom u Beton halu. Posle izvesnog vremena Budimir je odvezao Gligorijevića do kuće u Ritopeku u kojoj su već bili okrivljeni Belivuk, Draganić, Nikola Spasojević, Nebojša Janković, Srđan Lalić, Miloš Budimir i više nepoznatih osoba. Gligorijević je ubrzo ubijen iz bezobzirne osvete. Izvršenje krivičnog dela optuženi su pokušali da prikriju tako što su Gligorijevićevu odeću isekli i stavili u kesu, a zatim upakovali u svoja vozila i odvezli u nepoznatom pravcu - navodi sagovornik.

U to vreme Miljković je bio u bolničkom krevetu, ali im je slao podršku preko "Skaja".

- Gligorijević je ubijen iz bezobzirne osvete. Belivuk je saznao da Gligorijević suparničkoj navijačkoj grupi navodno odaje informacije kuda se oni kreću i da planiraju da ih usmrte iz "snajpera". Naravno, to je on tako obrazložio zbunjenim članovima ekipe zašto moraju da "uklone" svog čoveka - ističe sagovornik razlog zašto je likvidiran jedan od ljudi bliskih navijačkoj grupi "Principi", iza koje se krila kriminalna banda Belivuk-Miljković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading