MAMA, VIDI, KOLJEMO TI SINA! Novi detalji zverskih zločina: Žrtve pre ubistva silovali sekirama i šipkama

Autor:

Hronika

19.07.2021

21:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veljko Belivuk, zvani Velja Nevolja, Marko Miljković Mesar, Srđan Lalić i ostali pripadnici pohapšenog mafijaškog klana zverski su mučili i ubijali svoje žrtve i sve to snimali i fotografisali.

Foto: printscreen/RTVPink
Belivuk i Lalić

Policijska istraga došla je do novih, više nego šokantnih detalja monstruoznih zločina. Tužilaštvu su, kako se saznaje, predate brojne fotografije i snimci stravičnog mučenja i ubistava koje su počinili Belivuk, Lalić, Miljković i drugi.

Da stvar bude još strašnija, mafijaši su snimali i kako neke od svojih žrtava pre smaknuća siluju sekirom, drškom metle i šipkom?!

Bolesni umovi

Izvori, upućeni u detalje istrage, tvrde da su fotografije objavljene u medijima samo mali delić onoga što su Belivuk i mafijaši radili.

- Ono što je ministar Vulin objavio na TV Pink, dakle fotografije na kojima se vide Belivuk i Lalić kako se uz osmeh spremaju da zakolju žrtvu, zatim obezglavljena i osakaćena tela, to je samo deo, i to jako mali deo onoga što su oni radili, a o čemu policija sada ima neoborive, materijalne dokaze. Policija je do sada sakupila fotografije i snimke koji direktno dokazuju mučenja, sakaćenja i ubistva više od deset ljudi. U ovom trenutku istražitelji poseduju više od sto fotografija i na desetine snimaka na kojima se jasno vidi da su ove zveri bukvalno uživale u mučenju i ubijanju ljudi - prenosi izvor, dodajući da jedan snimak posebno svedoči o izrazito bolesnim umovima:

- Na jednom od snimaka jasno se čuje kako oni vezanoj i pretučenoj žrtvi doslovce govore: "Sad ćemo da te koljemo, sve da snimimo i pošaljemo ti mami! Mama, vidi, koljemo ti sina". Na drugim video zapisima vidi se i kako svoje žrtve siluju sekirom, drškom metle i šipkom! Verujte, to je toliko grozomorno da je čak nekim od najiskusnijih inspektora, ljudima koji su svašta preturili preko glave i svašta videli i doživeli, istog momenta pozlilo...

Ministar policije Aleksandar Vulin, komentarišući ove fotografije i snimke kaže da su ovo "ubice i ološ kakav ne zaslužuje da nikada izađe na slobodu", piše Informer.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading
Bane

21.07.2021 07:25

Drzava je trebala pre da reaguje, a znala je policija za ta zverska ubivanja Belivuka, ovo su radili samo mudzahedini ali ubivali druge narode a mi bez rata ubivamo svoj narod, sve se to znalo i cutalo zbog cega, to u nasem drustvu ko je kriv za ovo, trebajucpodneti ostavke i biti svi kaznjeni..