BELIVUK I MILJKOVIĆ ODGOVORNI ZA JOŠ 8 LIKVIDACIJA? Spisak žrtava klana Velje Nevolje SVE DUŽI!

Autor:

Hronika

02.08.2021

16:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klan Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja kao i još 29 osoba protiv kojih je podignuta optužnica za najteža krivična dela, terete se za ubistva Gorana Veličkovića, Milana Ljepoje, Zdravka Radojevića, Lazara Vukićevića i Aleksandra Gligorijevića.

Foto: TV Pink/printscreen

Marko Miljković i Veljko Belivuk

Po optužnici koja je podignuta oni se terete za ukupno pet ubistava, ali istražitelji sumnjaju da je klan odgovoran za još osam brutalnih likvidacija, piše Kurir.

- Imena petorice, za koju je utvrđeno da su poslednji put živi viđeni u kući u Ritopeku, i čiji je DNK pronađen, nalaze se već u optužnici. Međutim, prikupljanje dokaza i dalje je u toku i DNK profili još nekoliko nestalih, odnosno članova njihovih porodica upoređuju se sa dokazima - otkrio je izvor.

Nestanke Jova Kecmana, ali i Gorana Mihajlovića, Filipa Marjanovića, Vukašina Gošovića, Ljubomira Lainovića i Strahinje Markovića, Lazara Ilića, kao i Darija Đorđevića dovode u istražitelji dovode u vezu sa ovom kriminalnom grupom.

Prema nezvaničnim informacijama, o nekim od zločina koji se dovode u vezu sa kriminalnom grupom, progovorili su i svedoci saradnici.

- U automobilima koji su oduzeti, kao i u samoj kući u Ritopeku, pronađeni su DNK tragovi više osoba koje nisu identifikovane još uvek. Na njima se radi, upoređuju se i analiziraju u skladu sa svim ostalim dokazima i uskoro bi mogli da se dobiju novi rezultati - otkriva on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading