(UZNEMIRUJUĆE) JEZIVA TUČA U GRAČANICI! Komšija Mirelu metalnom štanglom udario po glavi, žena pala kao pokošena

Autor: Republika

Hronika

02.08.2021

11:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirela Dubinović juče je samo pukom srećom preživela napad nasilnog komšije Dž. Dž, koji je na nesrećnu ženu nasrnuo metalnom palicom u mestu Pribava kod Gračanice.

Republika

Foto: twitter.com/printscreen

Tuča u Gračanici

Kako je Dubinović ispričala za portal Avaz, motiv za brutalan napad je krajnje bizaran.

Ona je, naime, krenula da izađe s vozilom iz dvorišta. U tom trenutku je naišao A. Dž, maloletni sin Dž. Dž. te mu je njen suprug Miralem sugerisao da stane kako bi mogla da izađe, budući da je već pola automobila bilo na putu.

Maloletnik mu je tada poručio "marš".

Suprug je krenuo za njim i kazao mu da se ne može tako ponašati, jer je i ranije divljao s motociklom. U tom trenutku "leti" Dž. Dž. Ja sam samo uspela da kažem ćerki da snima i "poletela" sam iz vozila te stala između njega i ćerke. Sve se vidi na snimku. Udario me je metalnom šipkom ili palicom. Potom je krenuo na supruga. Na snimku se vidi da i on beži - priča Dubinović.

 

 

Kako kaže, otišla je u Hitnu pomoć, gde su joj sanirane povrede. Međutim, tu nije bio kraj drame.

- On je došao za nama u Hitnu pomoć, ganjao je supruga. Tu je bio i zet Adnan kojem je poručio "da je on sledeći". Otišli smo u policiju i sve prijavili, ali ništa nisu preduzeli - tvrdi Dubinović.

I ranije imali problema

Ona kaže da su i ranije imali problema s istim komšijom zbog čega su podneli više prijava, ali nikada ni jedan slučaj nije dobio svoj epilog na sudu.

- Mi zaključavamo kuću, ne smemo da izađemo, jer na nas ide vozilom i motociklom. Nemamo zaštitu od policije i više ne znamo kome da se obratimo - zaključila je Dubinović.

U Policijskoj stanici Gračanica potvrdili su za portal Avaz da su postupili po prijavi te da su izašli na teren. Više detalja o ovom slučaju nisu otkrivali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading