(VIDEO) ŽABAC OTKRIO ŠTA JE MOGLO DA SPASI LEGIJU: Umesto da je uradio jednu stvar, ON JE PRAVIO HAOS U KULI I STUPICI!

Autor: Republika

Hronika

02.08.2021

10:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kontroverzni biznismen Nebojša Tubić Žabac otkrio je brojne tajne iz devedesetih godina prošlog veka.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Nebojša Tubić Žabac i Milorad Ulemek Legija

Gostujući na Balkan info, Žabac je govorio o malo poznatim temama iz života srpskog podzemlja i srpske estrade tokom jednog od najturbulentnijih perioda u Srbiji.

Između ostalog, Žabac je govorio i o Miloradu Ulemeku Legiji. On je ocenio da je Legija mogao da bude "Bog" da se pritajio nakon petooktobarskih promena i da se držao novoizabranog premijera Zorana Đinđića.

- On je tu povukao Kristijanovu "pamet". Kristijana Golubovića. Eto koliko su bili pamenti. Oni su jedini hteli da opljačkaju švajcarsku banku, a ne znaju gde je levo - rekao je Žabac.

Foto: www.profimedia.rs

Zoran Đinđić

 

On je podsetio na incidente u Kuli i Stupici, čiji je Legija bio glavni vinovnik.

- Legija u Stupici. To se krka, pije, ludilo. Ovaj poznati glumac, Sergej Trifunović, on se tu nešto muva oko Cece. I tamo je iznapušavao neke ljude i ovaj jedan ustane i zvizne mu šamar. I on ode kod Legije i žali se. I Legija dođe tamo, prevrne sto i puca k'o budala. I dođe policija i on svom kolegi uzme pištolj i pita ga što je došao. I rani kolegu svog. To nikako nije moglo da prođe - ispričao je Žabac i nastavio u istom dahu:

- Aj to što je pucao u Kuli, što je izigravao rokenrol majstora. Šta je radio? Voleo je grupu Ramštajn, i sad on uzme da kao pojačava bas, pojačava visoke tonove. I na kraju puca u zvučnik - prisetio se Žabac.

Šta je još govorio o devedesetim, pogledajte u snimku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading