ŽABAC KROZ SUZE O DRAŽENU PETROVIĆU: Plakao sam 10 dana za njim, bili smo VELIKI PRIJATELJI, spojio nas UKRADENI PORŠE!

Autor: Republika

Sport

15.07.2021

07:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni akter beogradskog asfalta, a i šire Nebojša Tubić Žabac ispričao je detalje o svom odnosu sa tragično poginulim košarkašem Draženom Petrovićem.

RepublikaFoto: youtube.com/NBA, Bez Cenzure - Zvanični kanal
Nebojša Tubić Žabac se rastužio tokom prisećanja na Dražena Petrovića

Žabac je u emisiji "Bez ustručavanja" na KTV otvorio dušu i prisetio se anegdote vezane za upoznavanje njih dvojice:

- Dolazi Dražen iz Španije i dovozi Porše 944, prvi takav koji se pojavio. Posle nedelju dana mu ukrali Porše, šta sad da radimo? Kažem ja 'Naći ću vam ja auto'. Rekli mi 'Ti si došao kao gost i u Hrvatskoj ćeš da nam nađeš Poršea?!' - priča vlasnik nekada čuvene diskoteke "Hacijenda". Tubić je zvao dotičnog Vladu Zeca u Zagrebu, koji mu je potvrdio da je na njegov plac noć pre doteran crveni Porše sa stranim španskim tablicama. Tubić mu je odmah tražio da ga dotera i od tog momenta su Dražen i on postali prijatelji.

Usledio je momenat u kom je i neumoljivom Žabcu koji je video i preživeo mnoge nedaće zastala "knedla" u grlu i morao je da zadrži suze:

- Bio je genije. Drugarstvo uvek na prvom mestu. Izuzetan sportista. Ostanemo kasno do 3-4 ujutru, on je već u sedam u hali. Nije bilo prepreka za njega. Ustajao pre svih i legao posle svih. Sreo sam njegovu majku Biserku posle 27 godina...Sve mi se vratilo - govori Tubić i priznaje da je jedva prežalio njegovu tragičnu nesreću:

- Plakao sam 10 dana za njim, kao što sam plakao sa njegovom majkom isto.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Rasa

15.07.2021 11:58

Vidima ja Zabac da si i ti Hrvat kao i on. On je sve stavljao na stranu Hrvata nista na Srbe i ostale.