Saslušan osnivač pokreta "Ćale ovo je za tebe": 30 DANA PRITVORA ZA PETRA ĐURIĆA!

Autor: Republika

Hronika

01.08.2021

13:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Petar Đurić, osnivač pokreta “Ćale ovo je za tebe”, osumnjičen za krivično delo Ugrožavanje sigirnosti, saslušan je u I Osnovnom javnom tužilastvu.

Foto: printscreen/N1

Petar Đurić

 

Nakon saslušanja, zamenik tužioca predložio je da se Đuriću odredi pritvor do 30 dana da ne utiče na svedoke i ne ponovi delo, prenosi Pink.

Podsetimo, njega je prijavila bivša devojka.

Ona je policiji prijavila da ima problema sa bivšim emotivnim partnerom - izjavila je da je pre sedam dana prekinula emotivnu vezu sa Petrom i da je on od tada uznemirava.

Prema navodima devojke, Petar je 25.07. fizički nasrnuo na njenog druga sa kojim je bila u društvu, 28.07 je vređao, ali je ona uspela da se udalji.

Takođe, prema navodima devojke, on je nastavio da šalje preteće i uznemiravajuće poruke, nakon čega ga je ona blokirala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mlađa

02.08.2021 14:01

On je odmah dobio pritvor. Ok, slažem se, ali zašto ljudi koji su u saobraćajnoj nesreći usmrtili druga lica dobijaju da se brane bez slobode, a pritvor dobiju samo ako se sprovede jak pritisak javnosti?