BIZARNA NESREĆA KOD BELE PALANKE: Mladen stao da napumpa gumu, u sledećem trenutku LOBANJA MU JE BILA SMRSKANA!

Autor: Republika

Hronika

01.08.2021

09:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatna nesreća desila se kod Bele Palanke kada je vozač kamiona doživeo nezgodu zbog koje je zadobio teške povrede glave.

Foto: pixabay.com

Foto:Ilustracija

 

Mladić Mladen Marković (23) iz Vete, mesta kod Bele Palanke, teško je povređen u subotu u nesvakidašnjoj nesreći kada mu je metalni obruč sa kamionske gume koju je pumpao, razbio lobanju. Mladić je hitno transportovan u niški Univerzitetski Klinički centar gde je odmah operisan i sada je u stabilnom stanju.

Njegov stric Saša kaže da je Mladen sa komšijom pumpao gumu priručnim kompresorom koji je pokretao traktor.

Obruč sa gume ga je pogodio u glavu i oborio na zemlju. Bio je svestan, ja sam ga podigao, zvali smo Hitnu pomoć i prebačen je u Niš. Nadamo se najboljem - rekao je mladićev stric.

Bojan Marković, Mladenov drugi stric objašnjava da su se svi uplašili za njegov život jer im je odmah bilo jasno da je pretrpeo stravičnu povredu.

- Znam ja kako je to jer je i meni pre godinu dana drvo "iscepalo" glavu. Odmah smo otišli u nišku bolnicu, kazali su mi da je operisan i da je sreća što mu mozak nije povređen - kaže Marković.

Dodaje da je guma sa kamiona "džems" koji meštani koriste za izvlačenje drva sa Suve Planine.

- Trebalo je danas sa ocem da krene u šumu, sezona je "branja" drva. Primetili su da je guma ispustila, pa su hteli da je napumpaju, a eto, završio je u bolnici - nastavlja Bojan.

Iz niškog UKC je rečeno da je mladić zadobio tešku telesnu povredu u vidu preloma lobanje zbog čega je hirurški zbrinut te da je posle intervencije stabilnih parametara, prenosi Telegraf.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading