BIZARNA NESREĆA KOD BELE PALANKE: Mladen stao da napumpa gumu, u sledećem trenutku LOBANJA MU JE BILA SMRSKANA!

Autor: Republika

Hronika

01.08.2021

11:21

Neverovatna nesreća desila se kod Bele Palanke kada je vozač kamiona doživeo nezgodu zbog koje je zadobio teške povrede glave.

pixabay.com

Foto:Ilustracija

 

Mladić Mladen Marković (23) iz Vete, mesta kod Bele Palanke, teško je povređen u subotu u nesvakidašnjoj nesreći kada mu je metalni obruč sa kamionske gume koju je pumpao, razbio lobanju. Mladić je hitno transportovan u niški Univerzitetski Klinički centar gde je odmah operisan i sada je u stabilnom stanju.

Njegov stric Saša kaže da je Mladen sa komšijom pumpao gumu priručnim kompresorom koji je pokretao traktor.

Obruč sa gume ga je pogodio u glavu i oborio na zemlju. Bio je svestan, ja sam ga podigao, zvali smo Hitnu pomoć i prebačen je u Niš. Nadamo se najboljem - rekao je mladićev stric.

Bojan Marković, Mladenov drugi stric objašnjava da su se svi uplašili za njegov život jer im je odmah bilo jasno da je pretrpeo stravičnu povredu.

- Znam ja kako je to jer je i meni pre godinu dana drvo "iscepalo" glavu. Odmah smo otišli u nišku bolnicu, kazali su mi da je operisan i da je sreća što mu mozak nije povređen - kaže Marković.

Dodaje da je guma sa kamiona "džems" koji meštani koriste za izvlačenje drva sa Suve Planine.

- Trebalo je danas sa ocem da krene u šumu, sezona je "branja" drva. Primetili su da je guma ispustila, pa su hteli da je napumpaju, a eto, završio je u bolnici - nastavlja Bojan.

Iz niškog UKC je rečeno da je mladić zadobio tešku telesnu povredu u vidu preloma lobanje zbog čega je hirurški zbrinut te da je posle intervencije stabilnih parametara, prenosi Telegraf.

 

Komentari (0)

Loading