DŽIPOM PREPREČILI PUT MLADIĆU NA BANJICI, PA GA PREBILI I IZBOLI NOŽEM: Brzom i efikasnom akcijom policije UHAPŠENI napadači

Autor:

Hronika

13.07.2021

15:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je u Ulici Bahtijara Vagabzade na Banjici oko 14 časova pretučen mladić (23), kada su mu napadači preprečili put automobilom, izašli, nasrnuli na njega, izboli ga nožem i pobegli. Oni su brzom akcijom policije uhapšeni.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Foto: Ilustracija

Povređenom mladiću, koji je upravljao svojim automobilom marke "opel", su napadači, iz za sada nepoznatih razloga preprečili put džipom, nezvanično saznaje Kurir.

- Izašli su iz vozila i više puta ga udarili u glavu da bi ga na kraju oštrim prdmetom uboli u predelu noge. Povređenog mladića su ostavili tu i džipom se udaljili. Policija je ubrzo krenula u potragu za džipom i dvojica napadača su uhapšena u Rakovici - obajsnio je izvor upoznat sa slučajem.

U toku je rad policije po nalogu tužilaštva, nakon što budu saslušani učesnici incidenta znaće se više detalja o napadu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading