UHAPŠEN SIN JONUZA MUSLIUA! Velika akcija policije u Prištini, uključen i Interpol!

Autor: Republika

Hronika

24.06.2021

10:14

U velikoj policijskoj akciji u Prištini između ostalih uhapšen je Fatlum Musliu sin pokojnog Jonuza Musliua nekadašnjeg predsednika Saveta Albanaca i brat aktuelnog zamenika predsednika opštine Šćiprima Mulisu.

Tanjug/AP

 Kako izveštavaju kosovski mediji u nedelju je u  Prištini uhapšeno 10 osoba kod kojih je pronađena veća količina droge i oružja.

Kod uhapšene grupe pronađeno je preko 82 kilograma marihuane, oružje i lekovi. Akcija je izvedena u subotu  obvavljena u subotu i nedelju u tri lokacije Prištini, Uroševcu i Kosovskoj Mitrovici.

Prema saopštenju prištinske policije, u akciji osim kosovske policije bili su i operativci Interpola Albanije i Italije.

Podsetimo, ovo nije prvi put da je mlađi Musliu uhapšen.

Naime on je 2015. godine uhapšen u Srbiji, a policija je tada pojasnila da je u akciji suzbijanja nelegalne trgovine akciznom robom, duvanom i duvanskim proizvodima, u saradnji sa BIA i po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal, na teritoriji Vranja i Subotice zaplenjeno 2.650 kg rezanog duvana i 1.000 boksova raznih vrsta cigareta sa makedonskim akciznim markicama, prenosi Sinjah.

Komentari (0)

Loading