I LJILJANA PODLEGLA POVREDAMA: Tragičan epilog saobraćajne nesreće kod Loznice

Autor: Republika

Hronika

03.06.2021

13:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljiljana Mršić (32) koja je teško povređena jutros u sudaru kombija i kamiona kod Loznice, preminula je na putu za Beograd.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Stradala u stravičnoj nesreći: Ljilja Mršić

Podsetimo, u jezivom sudaru kombija i kamiona koji se dogodio jutros oko 6.30 časova na putnom pravcu Zavlaka-Tekeriš kod Loznice poginuli su Ljiljanin suprug, vozač kombija Goran Mršić (49) iz Joševa, Radojka Jovanović, Sofija Bajramović i Radislav Todorović iz Jadanske Lešnice, a dvoje ljudi je povređeno.

Pored toga, Goran iz prvog braka ima ćerku koja je udata i ima dete.

Goranov otac Živadin Mršić u razgovoru za Republiku istakao je da je njegov sin bio vredan čovek, te da je život izgubio dok je išao da zaradi za hleb.

Već desetak dana idu da zarade za hleb u selo Volujac, a jutros je 5 dece ostalo bez oca zbog bahatog kamiondžije. Molimo se da makar snajka preživi. I stradala Sofija ima petoro dece, a Radislav je bio vredan i čestit mladić, tek pred ženidbom - rekao je Mršić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading