(FOTO) JECAJI DEVOJČICE ODJEKIVALI GROBLJEM: Sahranjena svirepo ubijena Biljana iz Pančeva

Autor:

Hronika

23.11.2017

16:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hoću kod mame! Mamice, ne ostavljaj me, vrati se, vodi me sa sobom!, odjekivali su na groblju u Pančevu bolni jauci 12-godišnje ćerke Biljane Mijatović (30), koju je nožem ubio nevenčani suprug Siniša Radovančev (50).

RepublikaFoto: Novak Đurović
Biljana Mijatović ispraćena do večne kuće

Da tragedija bude veća, devojčica je prisustvovala brutalnom zločinu i posle tragedije iz zgrade je iznela svoju sestru, staru svega 20 dana, koju je njena majka Biljana dobila sa Radovančevim.

Vapaji rodbine

Najuža rodbina i prijatelji izjavili su juče saučešće porodici ubijene Biljane Mijatović i ispratili je na večni počinak. Njena starija ćerka sve vreme je jaukala i zapomagala, a utehu su joj pružali njeni školski drugovi i drugarice.

- Detetu nije dobro, mnogo je potreseno. U jednom trenutku pozlilo joj je u kapeli, pa su je rođaci izveli ispred da dođe sebi. Njeni jauci svima su naterali suze na oči. U jednom trenutku ostala je bez majke, za koju je bila mnogo vezana. Gledala je kako umire. Samo ona zna kako joj je - priča potresena komšinica.

RepublikaFoto: Novak Đurović
Tuga u Pančevu: Biljana ispraćena na večni počinak

Tužna povorka potom se uputila ka groblju, a kad je beli kovčeg spuštan u raku, nebo su parali vapaji neutešne rodbine.

- Mamice, gde te vode, ne idi od mene! - jaukala je Biljanina ćerka iz prvog braka.

Lisice na ruke

Podsetimo, stravičan zločin odigrao se u iznajmljenom stanu u Pančevu na Aranđelovdan, dok je Biljana Mijatović proslavljala 30. rođendan.

Kako je Srpski telegraf pisao, pretpostavlja se da je ubistvu prethodila burna svađa između nevenčanih supružnika oko novca, nakon čega je Radovančev zgrabio nož i zario ga u srce Biljani, koja mu je pre tri nedelje rodila ćerku.

- Nasilnik je navodno bio pijan, a posle zločina pozvao je policiju. Mirno je izašao ispred zgrade i sačekao policijsku patrolu, koja mu je stavila lisice na ruke. Tad je iz stana izašla i Biljanina ćerka iz prvog braka, koja je u naručju nosila tek rođenu sestru - priča sagovornik Srpskog telegrafa.

Ko je Radovančev?
rodom iz sela Ilandža kod Pančeva
Biljana mu bila treća supruga
bio u kućnom zatvoru zbog tuče
navodno bio u dugovima

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading