OVO JE MLADIĆ KOJI JE ZGAZIO MALOG ACU: Ostaje iza rešetaka, a na rubu je nervnog sloma!

Autor:

Hronika

14.04.2021

19:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vozač mercedesa Stefan Marjanović (24) koji živi u Austriji, poreklom iz sela Kličevac ostaje iza rešetaka u nastavku istrage saobraćajne nesreće od prošle nedelje u kojoj je stradao petogodišnji dečak Aleksandar Bačalanović iz Starog Kostolca.

RepublikaFoto: Printscreen/facebook.com
Stefan Marjanović

Stefanu Marjanoviću je određen pritvor do 30 dana jer je 11. aprila uveče prema prvim rezultatima istrage zbog nepažnje svojim mercedesom karavanom udario dečaka koji je stradao na licu mesta. 

Prema saznanju Republike mladom vozaču je određen pritvor da ne bi uticao na svedoke, ali i da ne bi pobegao u Austriju, gde je njegovo stalno prebivalište.  U narednom periodu uslediće izvođenje dokaznih radnji, veštačenja i saslušanja svedoka. 

Stefan je nakon nesreće u užasno teskom psihičkom stanju i njegova porodica strahuje da u pritvoru ne oboli.

- Stefan je doživeo veliku traumu kada je saznao da je dečak preminuo, a na sve je doživeo linč i maltretiranje ožalošćene porodice. On je u velikoj psihičkoj krizi, a njegovi su u užasnom strahu za njega. Međutim, svesni su da je u pritvoru nesrećni mladić najbezbedniji od agresivnih članova porodice stradalog dečaka koji mu otvoreno prete -  ispričao je izvor Republike iz familije vozača tragične sudbine.

RepublikaFoto: Printscreen/facebook.com
Stefan Marjanović

Ova teška nesreća dogodila se u Ljubičevskoj ulici u Požarevcu, kada je osumnjičeni stigao sa svojom devojkom Kristinom  na proslavu punoletstva njenog druga Kristiana Kočića, inače ujaka nastradalog dečaka. Uprkos zabrani okupljanja porodica Kočić slavila je uz muziku dva dana punoletstvo na izlivenom temelju u komšiluku. Slavlje je prekinuto tragedijom. 

Podsetimo, u jednom trenutku, vozač je krenuo u rikverc kako bi preparkirao auto, ali je tada udario malog Aleksandra koji se igrao sa mnoštvom dece iz šire familije.  I pored maksimalnih napora lekara u Požarevcu detetu nije bilo spasa i preminulo je. 

Vozač je uhapšen i protiv njega je podneta krivična prijava zbog teškog dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja, za koje je zaprećena kazna od jedne do osam godina zatvora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading