OGLASIO SE ADVOKAT ZORANA MARJANOVIĆA: Potvrdio da je izveštaj mobilnog operatera tačan!

Autor:

Hronika

30.03.2021

18:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Tačno je da je izveštaj mobilnog operatera tačan, ali detaljnije ćemo se izjasniti na sledećem suđenju, rekao je za Nikola Dumnić advokat Zorana Marjanovića.

Foto: e-stock/D. MILENKOVIĆ
Zoran Marjanović

Podsetim, izveštaj mobilnog operatera čiji je korisnik bio Zoran Marjanović u vreme ubistva supruge Jelene, pevačice "Granda", na nasipu u Borči 2. aprila 2016. godine, mogao bi da baci novo svetlo na rasvetljavanje zločina, pošto se u njemu navodi da Marjanović nije fizički isključio svoj telefon, kako se to navodi u zaključku sudskog veštaka.

Kako Kurir saznaje, u izveštaju koji je stigao u Viši sud u Beogradu se navodi da bi logovanje, odnosno ponovno uključivanje namerno isključenog aparata bilo zabeleženo na mreži.

- Sudski veštak za telekomunikacije u novembru prošle godine pred sudom je izjavio da je Marjanović svesno isključio svoj mobilni telefon u vreme ubistva supruge Jelene, tvrdeći da to što ponovno uključivanje na mrežu nije registrovano ne znači da telefon nije sam fizički isključio. Međutim, izjašnjenje mobilnog operatera koje je sada stiglo u sud moglo bi da dovede do preokreta - kaže izvor Kurira upoznat sa slučajem.

Komentari (0)

Loading