Evo u kakvom su stanju DECA koja su koja su TEŠKO POVREĐENA u požaru na Čukarici!

Autor: Republika.rs

Hronika

14.03.2021

13:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sedmoro dece koja su u petak povređena nakon što se dogodila eksplozija u beogradskoj opštini Čukarica, u stabilnom su stanju za sada.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Barake uništene posle požara

- Osobe koje su se zadesile na mestu požara u stabilizovanom su stanju, i nijedna osoba nije podlegla povredama - rekli su iz Urgentnog centra, prenosi Blic.


Do povrede je došlo nakon što se na uglu ulica Milorada Jovanovića i Galipoljske dogodila eksplozija, a potom je usledio i strujni udar. Deca su ubrzo potom zbrinuta u Dečjoj klinici Tiršova.

Najmlađe povređeno dete ima 6, a najstarije 15 godina. Sva deca su rođaci, i žive u barakama, nekoliko desetina metara od mesta gde se eksplozija dogodila.

- Ja sam oko pola 5 čula da je nešto puklo, čula sam kao eksploziju i onda sam izašla iz barake i videla to dete od 15 godina u vazduhu, on je odleteo dva, tri metra u vazduh i pao na zemlju - rekla juče majka čije je troje dece u petak povređeno.

Do eksplozije je došlo kada se zapalila žica na dalekovodu, dok iz policije još uvek nije saopšteno šta bi mogao da bude uzrok nesreće.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading