KOMŠIJI ZABIO NOŽ PRAVO U GRLO: Detalji KRVAVOG NAPADA u Aleksincu, osumnjičeni ranije već bio hapšen zbog napada!

Autor:

Hronika

13.03.2021

18:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

R. Č. (59) iz Aleksinačkih Rudnika, koji je sinoć u ovom naselju izbo nožem Srđana Stojkovića (40), pre deset godina je pokušao da ubije tada tridestosmogodišnjeg komšiju B. P.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Foto: Ilustracija

On je nakon svađe i tuče u kafani, žrtvu ubo nožem u stomak nanevši mu teške telesne povrede zbog čega je osuđen na višegodišnju robiju.

Međutim, i nakon robije on se nije smirio, pa je, kako nam kažu meštani, nastavio da se bahati po kraju zbog čega su se mnogi brinuli za decu i izbegavali su da izlaze na ulicu.

Prema rečima Dragana Takova, sinoć oko 17.30 sati je sa komšijama Dejanom Arsenijevićem i Srđanom Stojiljkovićem stajao ispred svoje kuće u ulici Baneta Savića kada ih se R. Č. bez ikakvog razloga sa njima posvađao, a zatim četrdesetogodišnjaka napao nožem.

- Srđan je došao da od Dejana pozajmi motornu testeru, a ja sam se slučajno zatekao tu. Primetili smo ga kako se približava i viče: “Ko je dobacivao mojoj devojci?”. Isprva ga nismo ozbiljno shvatili jer znamo da živi sam otkako su ga supruga i sin napustili, a o nekoj devojci nema ni govora, pa on ima blizu šezdeset godina. Kad je došao do nas, obratio se Srđanu, koga uopšte nije poznavao jer se on ovde nedavno doselio. Pitao ga je “Ko si bre pa ti, dete, ajde beži odavde!”. Srđan mu je kazao da ovde živi, da je u našem naselju kupio kuću, što sam i ja potvrdio. On je nastavio da nasrće na Srđana, da bi u jednom trenutku otrčao do svoje kuće. Mislili smo da će se na tome završiti ali se ispostavilo da smo se opasno prevarili - priča Takov.

- Lukavo je nosio nož, drška mu je bila u ruci okrenutoj nadole, a oštricu je prislonio uz podlakticu. Zabio ga je Srđanu pravo u grlo, on je bio zbunjen, nije znao šta ga je snašlo. Počeo je da pljuje krv, ja sam otrčao u kuću da zovem policiju, za to vreme ih je Dejan već dobio mobilnim telefonom i obavestio ih o zločinu. Nas dvojica smo Srđana stavili u kola i odvezli u aleksinačku bolnicu. Mnogo mi je žao što mu se to desilo, tek je došao u naše naselje, porodica mu je mnogo zabrinuta. Malopre sam mu sreo oca, obišao ga je danas u bolnici i kazao mi da je mnogo povređen - priča ovaj uznemireni komšija.

Kako je ranije saopštila policija, R. Č. je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će biti priveden na saslušanje tužiocu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading