VELJA IMA "ZAKOPANO BLAGO"! Belivuk u šteku sakrio NAJMANJE 10.000.000 EVRA KRVAVOG NOVCA!

Autor: Republika

Hronika

09.03.2021

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veljko Belivuk, poznatiji kao Velja Nevolja, zakopao je na nekoliko lokacija u Srbiji najmanje 10.000.000 evra.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ/Starsport
Jedan od Veljinih objekata u okolini Beograda

Mafijaški bos Veljko Belivuk i njegovi saradnici imaju u šteku najmanje 10.000.000 evra, koje su zakopali na nekoliko lokacija širom Srbije! Reč je o "krvavom novcu" koji je Velja stekao vršeći najteža krivična dela

Bivši funkcioner Državne bezbednosti (DB) Božo Spasić tvrdi da samo Velja i njegovi najbliži saradnici znaju gde je novac zakopan i da je na istražnim organima da pokušaju da otkriju tajne lokacije.

- Pare u tim mafijaškim klanovima pakuju se u staklene tegle ili posude, a onda se zakopavaju na tajnim lokacijama. Tako novčanice ne mogu da se ovlaže, ubuđaju se i propadnu posle izvesnog vremena pod zemljom. Prema mojim saznanjima, novac je zakopan na lokacijama po rubnim delovima Beograda, koje je Belivuk prethodno otkupio , ali i na planini Rudnik, gde je uhapšen 4. februara. Na istražiteljima je sada da te pare pronađu, ali i da uđu u trag celokupnom novcu koji je "opran" preko investicija - kaže Spasić za Informer.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading