ORGANIZATORI KORONA ŽURKE NA TAŠMAJDANU PRED TUŽILAŠTVOM: Evo kako su se osumnjičeni izjasnili

Autor:

Hronika

15.02.2021

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pred Prvim osnovnim tužulaštvom u Beogradu danas su saslušana trojica osumnjičenih da su u klubu Musk machine na Tašmajdanu organizovali žurku na kojoj je bilo više od 700 osoba.

RepublikaFoto: Republika

Prema našim saznanjima sva trojica osumnjičenih su negirali delo koje im se stavlja na teret. Oni su u odbranama naveli da nisu organizovali žurku, kao i da nisu bili prisutni i da ne znaju ko je to uradio.

Niko od optuženih ranije nije bio osuđivan.

Jednom od osumnjičenih F.A. koji je osnivač firme biće ukinuto zadržavanje jer postoji mogućnost da nije bio uključen u organizaciju. On je svu odgovornost prebacio na direktora.

Direktoru firme G.M. se stavlja na teret da je bio odgovoran i da je morao da zna za organizaciju i zbog toga je Tužilaštvo predložilo pritvor.

Treći osumnjičeni L.D. za koga Tužilaštvo smatra da je organizator žurke i da je preko društvenih mreža pozivao ljude i vršio organizaciju u dogovoru sa direktorom G.M. i za njega je takođe predložen pritvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading