11 GODINA ROBIJE ZA DILERA IZ RESNIKA: I njegova ćerka ide u zatvor!

Autor: Republika

Hronika

09.02.2021

15:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Narko diler Nenad Stanković (50), čija je kriminalna grupa uhapšena Beogradu zbog proivodnje 100.000 tableta droge ekstazi u naselju Resnik, osuđen je na 11 godina zatvora.

RepublikaFoto: printscreen/facebook
Nenad Stanković (desno)

Odlukom Višeg suda njegova ćerka Tijana osuđena je na sedam godina, dok je optuženom Aleksandru Mandiću izrečena kazna od osam i po godina.

Sa druge strane, Stankovićevi saradnici Sava Panić i Mario Crnković dobili su manje kazne - po tri i po godine zatvora.

Kako je objasnio predsedavajući sudija Vladimir Mesarović, protiv njih nije bilo dovoljno dokaza da su bili svesni da pripadaju kriminalnoj grupi.

Mesarović je istakao da je kod njih pronađena droga koju je grupa proizvela, a koju je trebalo dalje da prodaju.

Prema Mesarevićevim rečima, Stanković imao ulogu organizatora, dok je njegova ćerka Tijana bila  zadužena da proizvedenu drogu predaje Paniću i Crnkoviću koji su je dalje prodavali.

- Sud je imao u vidu da se radi o povelikoj, odnosno ogromnoj količini droge - istakao je sudija Mesarović.

Podsetimo, grupa je uhapšena krajem maja 2017. godine pošto je policija kod Bubanj potoka u Beogradu presrela automobil „ford fokus" koji su vozili Panić i Crnković. U gepeku automobila policajci su pronašli dve kese sa ukupno gotovo 2.000 tableta ekstazija. Ubrzo je utvrđeno da ove tablete Aleksandar Mandić doneo Tijani Stanković, a ona predala ovoj dvojici radi prodaje.

Policija je, zatim, pretresla Mandićeve prostorije i pronašla još oko 95.000 tableta ekstazija ukupne težine oko 40 kilograma.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading