HAPŠENJE U SUBOTICI: Muškarcu koji je krao alat sa gradilišta određen pritvor!

Autor:

Hronika

29.01.2021

13:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici uhapsili su M. K. (1986) iz Subotice zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo krađa, dok će protiv četrdesetrogodišnjeg muškarca iz Subotice, osumnjičenog za ista krivična dela, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva, biti podneta krivična prijava.

Foto: Ilustracija

Sumnja se da je M. K. pre tri dana iz magacina jednog građevinskog preduzeća ukrao razni alat i ručne mašine koje je policija pronašla i vratila vlasniku.


Četrdesetrogodišnji muškarac se sumnjiči da je tokom januara sa gradilišta u centru Subotice, gde je ranije bio zaposlen, ukrao veću količinu alata i ručnih mašina koje je policija takođe pronašla i vratila vlasnicima.


M. K. je, uz krivičnu prijavu, priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Subotici. Nakon saslušanja, sudija za prethodni postupak odredio mu je pritvor do 30 dana.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading