OPSEŽNA ISTRAGA PROVALE U KUĆU VLASNIKA "KNEZ PETROLA" Kneževića opljačkali reketaši iz Crne Gore?!

Autor:

Hronika

22.01.2021

05:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija istražuje ko je opljačkao Srđana Kneževića, poznatog vlasnika lanca benzinskih pumpi "Knez petrol", i kako saznajemo, istraga se kreće u dva pravca. Inspektori ne isključuju da su lopovi koji su iz njegove kuće odneli 100.000 evra i dva roleksa "duga ruka" crnogorskih reketaša koji su od srpskog biznismena prošle godine pokušali da uteraju nepostojeći dug od 120.000 evra.

RepublikaFoto: knezpetrol.com
Srđan Knežević

U avgustu prošle godine Petrovčanin Milan Kaloštrović pokušao je da od Kneževića iznudi 120.000 evra, pri čemu ga je fizički napao. Ovom napadu pridružio se i Aleksa Stanković, sin crnogorskog tužioca Ivice Stankovića, dok su pripadnici MUP sve to samo posmatrali.

Knežević je tada naveo da je sa dva poslovna saradnika bio u poznatom budvanskom lokalu "Hemingvej" kada mu je prišao Kaloštrović jer je njegova firma kupila dva kamiona od preduzeća njegovog prijatelja. Kako je rekao, on mu je tada tražio 120.000 evra, a kako je Knežević odbio da mu ih da, uz objašnjenje da mu ništa ne duguje, Kaloštrović ga je udario u lice i telo. Ceo taj slučaj pretnje i maltretiranja preuzela je policija u Tivtu nakon Kneževićeve prijave, a snimak batinanja završio je u medijima.

Drugi pravac istrage je da je pljačku počinilo nekoliko lopova koji si snimali Kneževićevu kuću u Batajnici jer su pretpostavili da u njoj ima mnogo novca.

 

 

 

- Policiji sam beskrajno zahvalan na profesionalnom odnosu i ažurnosti. Odmah su došli i počeli da rade uviđaj - rekao je Knežević ekskluzivno za Srpski telegraf.

On je rekao da postoji snimak obijanja zadnjih vrata kuće, s obzirom na to da kuća izlazi na dve ulice. Takođe, utvrđeno je da su dva provalnika upala u kuću.

Knežević se posle ove pljačke odlučio na jedan veliki humanitarni čin.

- Sav novac koji budu našli od pljačke daću u dobrotvorne svrhe jer meni ništa od toga nije potrebno - rekao je Knežević za Srpski telegraf.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading