Brano Mićunović OČITAO ARKANU BUKVICU: Jedini imao hrabrosti da mu se suprotstavi i to samo ZBOG NJEGA!

Autor:

Hronika

06.01.2021

17:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kontroverzni biznismen i gospodar crnogorskog podzemlja Brano Mićinović, priveden je danas u policiju zbog nedozvoljenog posedovanja oružja.

Foto: Ilustracija

Čovek koji se povezuje sa mnogim poznatim ličnostima pa čak i sa predsednikom Crne Gore Milom Đukanovićem, devedesetih godina bio je strah i trepet za "podzemlje" te danas važi za jednog od pripadnika "stare garde".

Kako je bio po prirodi prkosan i principijalan, ni od koga nije prezao pa čak ni od Željka Ražnatovića Arkana.

U interviju za "Balkan info", Slavica sestra Đorđa Božovića Giške inače veoma bliskog druga Brana Mićunovića ispričala je jednu anegdotu iz vremena kada je Giška poginuo na ratištu u Hrvatskoj.

Naime, kako ona kaže, kada su Gišku umotanaog u zastavu doneli kući tu je bio i Arkan koji je došao do njihove majke i tražio da mu vidi rane. Na šta mu je ona odbrusila da nema šta da gleda, jer je dovoljno što je ona videla.

Arkan da bi iskazao poštovanje prema Božoviću izrazio je želju da dovede ljude koji će da pucaju u Giškinu čast kada ga budu sahranjivali. Majka je i to odbila rekavši mu: "Nećeš ti nikome pucati, ima ko njemu da puca, on ima svoju gardu!", aludirajući na "Srpsku gardu" čiji je Giška bio osnivač i komandant.

Potom u tom momentu na vrata kuće pojavljuje se Brano Mićunović, veliki kućni prijatelj porodice Božović, koji je stajao odmah pored Slavice. Arkan mu se obratio rečima: "Volim ga Brano, samo zato što je pognuo kao pravi junak kao što bih i ja poginuo". 

Mićunović je Arkana pogledao i tihim glasom rekao: "Željko, nemoj da se porediš sa njim, on je bio broj jedan pa pet mesta praznih i onda mi možemo da se ređamo dalje". Arkan je tu pobesneo i izleteo iz kuće besan bez pozdrava.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Realno

07.01.2021 02:54

Mnogo reči da se kaže ,,lopovi". Tri lopova, koji su koristili rat da kradu po kućama.