Poznato šta tvrdi odbrana kontraverznog biznismena: Oglasio se advokat Brana Mićunovića

Autor: novosti.rs, republika.rs

Svet

06.01.2021

16:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekoliko sati Branislav Brano Mićunović i grupa njegovih pratilaca u stanici policije Budva na informativnom razgovoru, nakon što je policija u jednom od dva vozila koja su kontrolisali pronašla oružje.

RepublikaFoto: facebook.com/Legende devedesetih
Brano Mićunović

Advokat Danilo Mićović navodi da pištolji nisu pronađni u vozilu u kome je bio Mićunović.

Branislav Brano Mićunović i još šest osoba privedeni su danas oko 13 sati na informativni razgovor nakon što je policija pronašla oružje tokom kontrole dva vozila. Mićunović i njegovi pratioci izašli iz hotela Splendid i uputili se ka Budvi.

- On je pošao kući na Badnji dan koji je planirao da proslavi u krugu svoje porodice u Budvi. Navodi da je krenuo na Cetinje na nalaganje Badnjaka nisu tačni - kazao je Mićović

- Oružje nije pronađeno u vozilu u kome je bio Mićunović. Policija radi svoj posao i sigurno će utvrditi čije je oružje. Mićunović ne nosi oružje - kazao je advokat Danilo Mićović- koji je potvrdio da je Mićunović priveden nakon što je napustio hotel Splendid.

Na službenom parkingu stanice parkirano je vozilo u kome je pronađeno oružje.

Mićunović se decenijama dovodi u vezu sa mnogim kriminalnim aktivnostima, ali nikad mu ništa od toga nije dokazano. Takođe, slovi za osobu veoma blisku porodici Đukanović. Današnje privođenje Mićunovića komentariše se da ovim činom poslata poruka da u Crnoj Gori više nema nedodirljivih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading