Milorad misteriozno nestao u Austriji: Od Aranđelovdana mu se gubi svaki trag, uključio se i Interpol a sestra sumnja da je OTET

Autor: 24sedam.rs, republika.rs

Hronika

22.12.2020

18:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kuvar Milorad Vlaović (39) iz Novog Sada koji je misteriozno nestao 21. novembra sa rečnog broda "Primadona" u Lincu u Austriji, navodno je viđen u gradu Štajeru!

RepublikaFoto: Facebook.com/printscreen
Milorad Vlaović

Milorad Vlaović poslednji put je viđen 21. novembra na brodu u Austriji, na kojem je radio, a od tada mu se gubi svaki trag. Za njim je raspisana i Interpolova poternica, a policija već tačno mesec dana traga za Srbinom iz Novog Sada. Nedavno se pojavila se informacija da je viđen u autrijskom gradu Štajeru.

- Sinoć smo dobili informaciju da je noć pre viđen u gradu Štajru i gospodin koji ga je video je rekao policiji da je bio u dezorijentisanom stanju, tražili su ga sinoć, ali nisu ga pronašli, kaže Miloradova sestra Marija, koja kaže da ne dobijaju nikakve informacije i da sumnjaju da je otet i moli sve za pomoć

- Nemam konkretnih informacija, čekam da mi neko nešto javi. Navodno je viđen u Štajeru u subotu. Čovek koji ga je video je juče sve prijavio policiji i sada ga traže po toj oblasti - rekla je kratko za 24sedam.rs njegova supruga Željka Vlaović koja sa zebnjom očekuje bilo kakvu informaciju o njenom suprugu.

U grupi "Balkanci u Lincu i okolini" od juče se objavljuju njegove fotografije i apeluje se na ljude ako ga vide da jave policiji.

RepublikaFoto: Facebook.com/printscreen
Milorad Vlaović

- Ljudi molim vas! Ima li neko da potraži, javi nešto molim vas. Sumnja se da je van sebe. Ko zna šta mu se desilo. Ovako… Mole se svi koji žive u Štajeru da pomognu u potrazi za nestalim kuvarom sa broda "Primadona". Upravo dobijena informacija da je sinoć viđen u Štajeru, čovek koji 99 odsto odgovara opisu Milorada Vlaovića. Ukoliko ga vidite prijavite odmah policiji. Čovek je verovatno po svim informacijama van sebe - navodi se u grupi.

Podsetimo, Vlaović godinama radi na rečnom brodu kao kuvar. Kako je ranije ispričala njegova supruga, na brodu je obično radio od aprila do kraja godine, a period od januara do aprila je provodio kod kuće u Novom Sadu. Ove godine zbog virusa je bilo drugačije, pa je brod bio usidren u Lincu, a Vlaović je ostao da radi sa još jednim kolegom.

Poštovani, Ovo je moj brat Milorad Vlaović, koji je na današnji dan pre mesec dana, na Aranđelodan nestao bez traga, sa... Posted by Марија Летић on Monday, 21 December 2020

Kobne večeri su se okupili kako bi proslavili Aranđelovdan, slavu jednog od kolega. Kako su rekle kolege nije mnogo pio.

- Oko pola 10 uveče im je rekao da ide da spava jer je umoran. Šta se onda desilo, niko ne zna - kazala je Željka za medije.

Sumnja se da se okliznuo i da je upao u reku, međutim, njegovo telo nije pronađeno. Zasad postoje samo nagađanja šta je moglo da mu se dogodi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading