OGROMNA TRAGEDIJA: Šapčanin POGINUO u Severnoj Irskoj!

Autor: dnevnik.rs, Republika

Hronika

23.11.2019

20:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šapčanin Nebojša Šarković (29) poginuo je na autoputu M-50 u Severnoj Irskoj, blizu grada Finglas.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Kako izveštavaju mediji u Severnoj Irskoj, Šarković, koji je bio na motoru, učestvovao je u teškoj saobraćajnoj nesreći na raskrsnici koja spaja izlaznu rampu s auto-putem.

Nakon nesreće, Šarković je ambulatnim kolima hitno prebačen u bolnicu Konoli u Blenčardstaunu, ali je ubrzo po dolasku preminuo. Auto-put je bio zatvoren nekoliko sati dok je trajao uviđaj, a vlasti su objavile javni poziv svedocima, naročito onima koji u automobilima imaju kamere, da se jave i pomognu istrazi.


Telo Nebojše Šarkovića preneto je na sudsku medicinu, a kada se istraga završi, biće prebačeno u Srbiju.

Šarkovićevi roditelji, koji su nakon završteka rata u Hrvatskoj, iz Osijeka prebegli i skućili se u Šapcu, u potpunom su šoku. Ne mogu da veruju da im je sin poginuo.

Vest o tragičnoj smrti tužno je odjeknula i kod Nebojšine rodbine. Brat od ujaka Željko Danilović, koji živi u Novom Sadu, skamenjen je od bola.

U šoku sam, očajan je Danilović.

Kako kaže, ne može da veruje da ga više nema.


Divan momak, ambiciozan, vredan... Otišao je u potragu za boljim životom. Dobro mu je išlo i snašao se u dalekoj Irskoj... Kako da se desi ova tragedija... strašno!, veli Danilović.

Nebojša Šarković je iz Šapca u Severnu Irsku otišao pre gotovo četiri godine. Tamo je, u početku, vozio viljuškar u jednoj kompaniji, a kasnije je otvorio i svoju privatnu firmu... Kobna vožnja na motoru prekinula je sav njegov uspeh.

Po našim saznanjima, posle komplikovane papirološke procedure, posmrtni ostaci Nebojše Šarkovića biće u Srbiju dopremljeni sredinom naredne nedelje, a biće sahranjen u Šapcu.

Inače, u ovoj godini, po nezvaničnim informacija, u inostranstvu je pogunulo 260 državljana Srbije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading