(VIDEO) Majka u suzama, brat Darko u šoku: Porodica Nikolinog ubice očajna, tvrde OVO!

Autor: kurir.rs, Republika

Hronika

12.12.2019

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ceo Aleksinac je u čudu posle vesti da su njihovi sugrađani Jovan Milošević (26) i Slavko Đorđević (21) umešani u tuču u kojoj je izdahnuo srpski državljanin Nikola Kosanić iz Sopota (22).

Foto: facebook.com/youtube.com/printscreen
Hapšenje jednog od osumnjičenih i žrtva

Ovi Aleksinčani su osumnjičeni su da su pretukli i ubili Nikolu Kosanića u Bratislavi, 8. decembra. Oni su uhapšeni u Mađarskoj na povratku u Srbiju, kako su saopštili tamošnji mediji.

Prema nekim nepotvrđenim informacijama, oni su svi bili u alkoholisanom stanju, tuča ispred kluba je nastala zbog neke devojke, ali motiv za sada nije zvanično poznat.

Majka Slavka Đorđevića dočekala je novinare plačući nad sudbinom svoga sina koji se nalazi u zatvoru u Mađarskoj. Ona i otac Aca ne mogu da izraze bol za tešku situaciju u kojoj se našao.

Slavkov brat Darko je takođe u neverici dočekao novinare u svom domu rekavši da prvo nije verovao kada je na portalima video da je reč o njegovom bratu.

- Poslednji put sam se čuo sa bratom pre mesec dana. Kada sam sinoć video njegovu sliku zvao sam Ministarstvo pravde da bi se nekako čuo sa njim, ali nisam uspeo jer nisu hteli telefonski da komuniciramo već da dođemo u Beograd pa da vidimo šta se zapravo tamo dogodilo - rekao je Darko Đorđević.

Foto: facebook.com/Polícia SR - Bratislavský kraj
Osumnjičeni za ubistvo

Sa druge strane, Aleksinčani kažu da ne mogu da pretpostave da su ova dvojica mladića i fudbalera nešto tako učinili jer u gradu važe za dobre i poštene momke koji nisu povezani sa bilo kakvim kriminalnim miljeom. Pamte se neke dve tuče gde je Slavko udario momka, ali tu opštu tuču u Aleksincu su svi maltene zaboravili.

Marko Stevanović, trenirao je obojicu u Fudbalskom klubu "Palilula" u Aleksincu i kaže da mu je prosto nemoguće da su ova dvojica mladića tako nešto učinila jer su kako kaže, momci okrenuti prema sportu.

- To su izuzetno dobri momci. Slavko je igrao i u niškom "Radničkom", igrali su i protiv Crvene Zvezde i protiv Rada, očekivali su lepu fudbalsku sudbinu. Slavko je bio odličan vezni, a Jovan štoper. Jovana sam trenirao desetak godina, a Slavko oko tri godine. Oni su otišli da rade u Slovačku, ali su želeli da nađu posao i vide da li mogu u tamošnjim klubovima da se dokažu kao fudbaleri. Njih dvojica kao sportisti nemaju nikakvu mrlju, a kamoli tuču na terenu i slično - priča trener Stevanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading