E, SVAŠTA! Rekli na granici da nemaju šta da prijave, a kad su im carinici otvorili kofere ostali su zabezeknuti!

Autor: Tanjug, Republika

Hronika

22.12.2020

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Carinici su u saradnji sa policijom na prelaza Gradina 20. decembra sprečili pokušaj krijumčarenja turske rakije i škotskog viskija, kojima je jedan putnik napunio prostor rezervnog točka i kofere u prtljažniku svog automobila, saopštila je Uprava carina.

RepublikaFoto: Tanjug/MUP

Dodaje se da je prekršaj otkriven kada je na izlaznu kontrolu pristigao mercedes nemačkih registarskih oznaka, kojim su putovala dvojica nemačkih državljana turskog porekla.

Oni su carinicima rekli da sa sobom nose samo lični prtljag, ali je tokom detaljne kontrole vozila najpre otkriveno da je prostor za rezervni točak ispod tapacirunga prtljažnika ispunjen flašama alkoholnih pića.


Potom su i u koferima među garderobom pronađene sakrivene flaše žestokih alkoholnih pića.

 
Ono što je začudilo carinike je to, što je među otkrivenim skupim pićima najviše bilo turske rakije "Yeni Raki", za koju bi bilo logično da se krijumčari u obrnutom smeru, odnosno iz Turske, a ne kao u ovom slučaju u Tursku, napominje Uprava carina.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading