UŽAS U CENTRU BEOGRADA: Šestorica razbojnika pokušali da OPLJAČKAJU devojku, UPUTILI JOJ JEZIVE PRETNJE, POMINJALI I NOŽ!

Autor: Republika

Hronika

14.12.2020

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dramatično!

RepublikaFoto: facebook.com/Nadežda Dimitrijević
Foto: Ilustracija

Šestorica mladića romske nacionalnosti pokušali su da opljačku devojku V.M. u centru Beograda, saznaje Republika.

Incident se dogodio u Knez Mihailovoj ulici u nedelju oko 17 časova. 

Kako nam je ispričala, prolazila je pomenutom ulicom u društvu svog prijatelja, kada je primetila da joj neko otkopčava ranac.

- Okrenula sam se i videla grupu Roma, a jedan od njih je bio taj koji je pokušao da me opljačka. Počela sam da vičem kako bih privukla pažnju prolaznika i kako bi se razbojnici udaljili - rekla je naša sagovornica i dodala:

- Moj drug je izvadio telefon i počeo da ih snima, preteći da će snimak pokazati policiji, na šta su oni uzvratili pretnjom, rekavši da će nas u tom slučaju izbosti nožem - objašnjava ona.

Prema njenim rečima, nakon traumatičnog događaja, V.M. i njen prijatelj su ušli u obližni tržni centar, ne bi li se oporavili od šoka.

Dok su pokušavali da dođu sebi, pričali su o neprijatnom iskustvu, a razgovr je čula gospođa, koja je samo nekoliko minuta pre njih, doživela istu traumu.

- Najgore od svega je što nigde u blizini nema policije. Prolaznici se prave blesavi, kao da im se ništa ne dešava pred nosem - završila je naša sagovornica.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading