(FOTO) DRAMATIČNO! Srbi jedva preživeli u Crnoj Gori, izvlačili ih sedam sati iz provalije!

Autor: Medija, Republika

Hronika

08.12.2020

09:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dva državljana Srbije povređena su sinoć u Crnoj Gori, kada je kombi u kojem su bili, sletelo u provaliju u mestu Subadanj, na magistralnom putu Podgorica-Kolašin.

RepublikaFoto: Služba zaštite i spašavanja Kolašin
Tekst potpisa

Lociranje i izvlačenje povređenih, kako je kazao komandir Službe zaštite Željko Darmanović, trajalo je od ponoći do sedam sati jutros, pišu "Vijesti".

- U ponoć su povređeni javili da je njihovo vožilo sletelo s puta, pre izlaska na magistralu i mosta Grlo. Pretarga terena, u kojoj su učestvovali pripadnici Službe spašavanja i OB Kolašin, po toj dojavi, bila je bezuspešna, pa smo tražili podršku od Operativno komunikacionog centra. Tako je određene šira lokacija, pa smo krenuli u pretragu magistrale i u mestu Subadanj uočili tragove sletanja vozila - kazao je Darmanović.

RepublikaFoto: Služba zaštite i spašavanja Kolašin

Prema njegovim rečima, da bi došli do jednog od povređenih korišćena je alpinistička oprema i njegovo izvlačenje trajalo je do sedam sati jutros.

U akciji spasavanja učestvovalo je osam pripadnika Službe.

RepublikaFoto: Služba zaštite i spašavanja Kolašin

Kako Darmanović kaže, povređeni su vozilima Hitne pomoći transportovani u Klinički centar Crne Gore.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading