Detalji užasnog porođaja u Surčinu: Majka je poznaniku rekla JEDNU STVAR od koje ćete da se naježite

Autor: Republika

Hronika

18.11.2020

17:57

V. D. (40) porodila se u kući svog poznanika P. P. u selu kod Surčina i rodila mrtvu devojčicu. Detetovo telo je preneto u Institut za sudsku medicinu na obdukciju, dok je majka zbrinuta u Ginekološko-akušerskoj klinici "Narodni front"-

Tanjug/S. ILIĆ
Foto: Ilustracija

Prava drama odigrala se juče oko dva sata ujutru u selu kod Surčina, kada je P. P. ugledao trudnu poznanicu na autobuskoj stanici nadomak kuće u kojoj živi.

On je potvrdio da je trudnicu odveo kući, ali nije rekao zašto je nije odvezao u bolnicu, piše portal Alo.

Meštani za ovaj list tvrde da su njih dvoje više od poznanika, a njegov otac rekao je da da su njih dvoje jedno vreme živeli zajedno.

Novinari ovog portala su juče zatekli P. kod kuće, ali, kako pišu, nije bio raspoložen za razgovor.

- Ugledao sam tu osobu na autobuskoj stanici. Poznajem je, sa njom radim. Ne znam kod koga je bila i koga je tražila. Video sam da joj nije dobro, pa sam je odveo u stričevu kuću, 20 metara dalje od stranice, koju čuvam. Ja živim u kući koja se nalazi odmah pored stričeve, a ženi sam pomogao kao što bih svakom drugom pritekao u pomoć. Sve ostalo je zbrkano. Pamtim samo da mi je rekla: "Čuvaj mi dete". Bilo je mnogo krvi... Zvao sam Hitnu pomoć i policiju, koja je obavila uviđaj - rekao je P.

 

Njegov otac, koji živi u neposrednoj blizini, rekao je da su se on i V. D. zabavljali.

- Koliko znam, živeli su zajedno. Bili su u vezi oko godinu dana, ali nju znam površno. Čuo sam šta se noćas dogodilo, ali ne znam zašto je ona došla u naše mesto - rekao je njegov otac za ovaj list.

Komšije: Nije slučajno došla kod njega

Komšije kažu da su V. ranije viđali sa P, ali da su bili šokirani kada su čuli da je došla u selo u gluvo doba noći kada je počela da se porađa.

- Nju smo povremeno viđali i ne verujem da je slučajno u tom stanju došla u selo. Ona jedina zna razlog, sve ostal su nagađanja - kaže komšinica.

 

Komentari (0)

Loading