TUGA! Lovćenac i Vrbas oplakuju troje mladih

Autor:

Hronika

19.10.2020

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Troje mladih stradalih u subotu uveče u selu Lovćenac kod Malog Iđoša Danilo Dabanović (22) i 17-godišnjakinje Bojana P. i Milica V. biće danas sahranjeni pošto su porodice preuzele njihova tela s obdukcije.

Foto: Republika/printskrin
Tragično nastradala deca

- Milica je dugo bila jedinica, brata je dobila kad je imala 13 godina, radila je na njivi da zaradi da kupi za brata stvarčice koje su mu bile potrebne po rođenju. Bila je divno, dobro, mirno i vredno dete i odličan učenik. Lepo se slagala sa roditeljima Danijelom i Majom, a brat joj je bio sve na svetu. Bila je vezana i za širu, posebno porodicu sa majčine strane, ali i za dedu i babu, sa kojima su živeli zajedno do prošle godine - ispričala je komšinica stradale devojke.

Miličina rođaka ne krije očaj što je Danilo vozio bez vozačke dozvole BMW majke Edike i bahatom vožnjom odveo u smrt devojku i njenu drugaricu iz medicinske škole u Vrbasu.

- Žao mi je i njegove mladosti, ali, kao punoletan, morao je da razmišlja o posledicama i da vodi računa o tuđoj deci, koja su sa njim izašla u provod, a roditelje slagale da će vreme da provedu jedna kod druge. Ovo je poruka za sve roditelje da deci ne dozvoljavaju previše i da u ludim godinama pojačano kontrolišu njihovo kretanje - zaključila je naša sagovornica. A. P.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading