Motiv ubistva biznismena u Nišu: Drašku dugovi došli glave?!

Autor:

Hronika

12.10.2020

03:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Draško Vulić (46) iz Niša, koji je brutalno ubijen u četvrtak u fabrici "MIN Kopeks", promenio je prezime u dokumentima jer je mu je bio zabranjen ulaz u neke evropske zemlje zbog raznih kriminalnih radnji, a motiv za likvidaciju najverovatnije su neraščišćeni računi, nezvanično saznaje Srpski telegraf iz okruženja pokojnog biznismena.

RepublikaFoto: Facebook.com/printscreen
Ubijeni biznismen

Kako su nam ispričali Vulićevi poznanici, on je do pre neku godinu bio na robiji u našoj zemlji.

 

 

 

- Svi znamo koliko su mu roditelji dobri i pošteni. Njegov otac je i ugledni profesor koji je radio na jednom fakultetu u Nišu. Nije nam jasno kako i sin nije krenuo njihovim stopama, već je zbog svojih mutnih poslova završio i na robiji. Ceo grad priča da je dugovao veliki novac i da je najverovatnije ubijen zbog toga - priča naš izvor.

Draškov brat živi u Austriji i on mu je finansijski pomogao da kupi halu u kompleksu "MIN Kopeks" i započne nov biznis u kojem bio proizvodio građevinski materijal.

- Kobnog dana u hali dvojica radnika su otišla na ručak i Draška ostavila samog, a dok su izlazili primetili su čoveka u sivom sakou kako ide ka pogonu. Policija traga za tim muškarcem i traži snimke s okolnih objekata koje su ga možda snimile - kaže naš izvor iz istrage.

Obdukcija

Tek nakon završene obdukcije biće poznato da li je Draško Vulić ubijen baš tim predmetima koji su pronađeni pored njegovog tela ili su oni tu ostavljeni samo da bi zavarali prave tragove.

Inspektori trenutno ispituju sve ljude sa kojima je Vulić poslovao, kao i da li je s nekim imao neraščišćene račune jer je, sudeći po tragovima s mesta zločina, ubistvo počinjeno neplanirano nakon žustre svađe, pa su stoga pored tela biznismena pronađene macola i sekira s tragovima krvi. Beživotno Draškovo telo zatekli su njegovi radnici kada su se vratili sa pauze, prizor je bio zastrašujući. Ležao je u lokvi krvi, a glava mu je bila smrskana od brojnih udaraca.

 

 

 

- Na oružju se traže i tragovi DNK ili otisci prstiju, a pošto su nađena dva predmeta, ispituje se da li su zločin počinila dva napadača - naglašava naš izvor.

Ubijeni biznismen preziva se Vulić, a u dokumentima mu novo prezime počinje na R., na koje je otvorio i novu firmu, a pre je držao i kafić. Bio je oženjen vaspitačicom koja radi u niškom vrtiću, a imaju i dve ćerke bliznakinje koje idu u osnovnu školu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading