Otkriven sadržaj dopisivanja transvestita i studenta na ročištu: Poruke su uglavnom PERVERZNE, evo šta je ubica pisao Marku!

Autor: Republika

Hronika

28.09.2020

12:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istraga zločina koji je zgrozio Srbiju se nastavlja... Danas je održano ročište Goranu Abdulovu koji je osumnjičen da je ubio Marka Radovića, studenta iz Nevesinja.

RepublikaFoto: facebook.com/MarkoRadović/PrivatnaArhiva
Ubijeni Marko Radović i ubica Goran Abdulov

Na današnjem ročištu transvestitu Goranu Abdulovu čitane su sms poruke koje je on ramenjivao sa ubijenim Markom. 

Na osnovu poruka, jasno se vidi da ga je Marko ignorisao u više navrata, a da mu je Goran dolazio na vrata nepozvan i govorio koliko ga voli i želi!

Goran je, takođe, svaki put kada bi krenuo kod Marka porukama najavljivao dolazak očekujući potvrdu ili odgovor, što je svaki put izostajalo.

Osim toga, tokom prelistavanja sms poruka, videlo se da se okrivljeni u isto vreme dopisivao sa više seksualnih partnera. Skoro sve poruke su perverznog sadržaja, saznaje Republika. Ubijenom Marku Goran je više puta izjavljivao ljubav putem sms-a.

Na ročištu su pročitane poruke do 2. aprila 2018. godine, a onda je sudija konstatovala da nemaju više vremena i zakazala ostatak pregleda za 28. okotobar 2020.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
MAJKA UBICE Dragica Radivojević

Prisutna je bila i majka ubice, po čijem izrazu lica se moglo videti da joj sve to teško pada i da joj je mučno da sluša poruke. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading