EKSKLUZIVNO OVAKO SE BRANIO TRANSSEKSUALAC-UBICA: Želeo sam da ga zagrlim zadnji put

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko me je ostavio, hteo sam da ga zagrlim poslednji put, a on me je šutirao i udarao. Samo sam hteo da se odbranim, nisam odmah ni shvatio da ga bodem nožem - rekao je, kako nezvanično saznajemo, na saslušanju u tužilaštvu transvestit Goran Abdulov (34), koji se tereti da je u stanu u Zemunu ubio svog dečka Marka Radovića (24), državljanina BiH.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Goran Abdulov ubio dečka posle raskida

Pao na frižider

Izvor Srpskog telegrafa iz istrage kaže da je Abdulov do detalja ispričao šta se kobnog dana dogodilo u iznajmljenom stanu u kojem je živeo njegov ljubavnik i rekao da je pokušao da se ubije kad je saznao da je Radović mrtav, ali ga je majka sprečila u toj nameri.

Pokušao sam da zgrabim s frižidera neku šerpu da ga udarim. Međutim, zgrabio sam nož, koji sam mu ja kupio

 

- Marko me je udarao otkad sam ušao u njegov stan. Rekao mi je da ide kući da završi školu, a da će posle da ide u Sloveniju da radi. Raširio sam ruke da ga zagrlim, a on me je šutirao.

RepublikaFoto: e-stock/K. Mihajlović
Mesto zločina

Pao sam na frižider, nisam znao kako da se odbranim od njega. Tad me je udario u preponu, zabolelo me je, i dalje me boli. Pokušao sam da zgrabim s frižidera neku šerpu da ga udarim i sprečim ga da me bije. Međutim, zgrabio sam nož koji sam mu ja kupio - rekao je Abdulov.

Kako je dodao, u prvi mah nije ni znao da mu je sečivo u rukama.

- Stajao je tik uz mene, ubo sam ga u stomak, a onda još dvaput, on me je i dalje šutirao, a onda je pao na kompjuter. Ponovo me je udario, a ja sam ga ubo još jedanput. Tad sam shvatio šta sam uradio, bacio sam nož, a Marko je sav krvav istrčao iz kuće. Vikao je: "Neka mi neko pomogne" - svedočio je ubica.

Bežao krvav

On je ispričao da je potom pobegao i autobusom se odvezao do stana u Železniku u kojem živi s majkom.

RepublikaFoto: Printscreen/Facebook/Marko Radović
KOBNI RASKID Marko Radović

- Video sam da su mi ruke krvave, pa sam ih obrisao vlažnim maramicama. Sledećeg dana sam saznao da sam ubio Marka. Nisam hteo da mu naudim, da sam to hteo, učinio bih to ranije. Samo sam se branio. Šta je drugo trebalo da uradim, da ga pustim da on mene izbode - rekao je transseksualac.

Abdulov je ispričao da je po dolasku kući majci Dragici ispričao šta se dogodilo, kao i da mu je sledećeg dana policija pokucala na vrata i uhapsila ga.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading