(FOTO) IPAK NIJE OSTALA SAMA: Baka i deka se bore za unuku kojoj je MAJKA UBILA OCA pre dva dana ispred kuće

Autor:

Hronika

10.09.2020

16:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesrećnu devojčicu M. M.(5) u utorak ujutru na brutalan način, ostala je bez oca Branislava Braneta Milkovskog(39) kojeg je pred njom i komšijama, sa dva noža krvnički usmrtila njena majka Stanislava Seka Milkovski(41), preuzeli su socijalni radnici. Međutim, kako Srpski telegraf i Republika saznaju dede i baka su spremni da preuzmi brigu o njoj i potrudiće se da dobiju starateljstvo.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Branislav i Stanislava sa ćerkom

Iz doma potpuno razorenog u jednom danu, M.M. je odvedena u privremeni smeštaj, a tim Centra za socijalni rad postaraće se da psihički osnaže devojčicu i smanje posledice. Iako porodica Milkovski nije bila u evidenciji Centra za socijalni rad jer nije bilo prijava nasilja, ali ni po bilo kom drugom osnovu, stručnjaci za brak i porodicu tvrde da je tragedija neminovno proistekla iz narušenih bračnih odnosa. 

U Jarkovcu, Stanislavinom rodnom mestu kažu da su sasvim iznenađeni vešću o tragediji porodice Milkovski. Njeni roditelji Merima i Stevan Bandulj primaju saučešće za zeta, ali oplakuju i tešku sudbinu ćerke, nadajući se da će im Centar za socijalni rad predati unuku da je čuvaju kako su često radili i ranije dok su ćerka i zet bili zauzeti poslovnim obavezama. 

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Deda Brane sa unukom

-  Seka i Brane su često dolazili u Jarkovac, a često je M. ostajala kod njih da bi roditelji mogli da rade nesmetano. U Jerkovcu bi Seka i njen muž šetali ćerkicu, vozili bicikle ili ponešto radili u bašti. Delovali su kao srećna porodica. I prošli vikend su bili tu. Dimilo se iz dvorišta, verovatno su pravili roštilj. U ponedeljak su otišli i samo oni znaju šta se desilo i dovelo do tragedije - rekla je uplakana komšinica koja se prisetila odrastanja žene koja je u rastrojstvu postala zločinac. 

 

- Seka je bila dobro dete. Završila je fakultet, kao i njen brat. Udala se za finog čoveka Braneta sa kojim je kupila kuću u Zrenjaninu pre dve godine. Imali su noca, jer je on bio odličan programer, a ona je i od kuće radila na nekim stranim projektima. Umetnička je duša, verovatno je poludela i pomračio joj se um- priča komšinica tražeći opravdanje za nastavnicu.

Na drugoj strani i otac stradalog Baneta, Branislav Milkovski  je mnogo  vezan za unuku i radovao ga svaki njen dolazak i druženje sa njom, tako da uprkos narušenom zdravlju ne bi mogao da podnese činjenicu da uz to što je ostao bez jednog od dvojice sinova, izgubi i naslednicu stradalog sina. 

-  Brane je sjajan čovek i ne verujem da bi pristao da nepoznati ljudi pored njih živih gaje njegovu unuku. Ona je njegova najveća radost od kad se rodila - ispričala nam je bliska prijateljica ucveljenog oca stradalog programera.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading