(VIDEO) DRAMA U KNEZ MIHAILOVOJ: Manijak kolima JURIO LJUDE, povređena devojka!

Autor: rts.com, Republika

Hronika

28.10.2017

06:16 >> 08:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oko 7 časova V.S. (31) automobilom je uleteo u pešačku zonu u Knez Mihailovoj ulici. Lakše su povređeni jedna devojka koja se našla na licu mesta i on.

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ
Bahati vozač zadobio lakše povrede prilikom uletanja među ljude u Knez Mihailovoj

Kako se nezvanično saznaje na licu mesta, vozač "ford fokusa" karavana beogradskih registarskih oznaka ušao je vozilom u pešačku zonu sa Obilićevog venca, prošao kroz Zmaj Jovinu ulicu, pored galerije Progres, polukružno se okrenuo u Knez Mihailovoj i onda se vratio natrag silovito u Zmaj Jovinu, gde je pokosio devojku i razrušio tri bašte kafića. Na kraju je udario u stub od čelika.

Očevici su reporteru RTS-a rekli da je vozilom "jurio ljude na ulici ne bi li ih zgazio". Knez Mihalilovom orio se vrisak prolaznika koji su bežali.

U trenutku napada nije bilo mnogo pešaka u Knez Mihailovoj, a četiri devojke koje su prve bile na meti uspele su da pobegnu. 

Pretpostavlja se da je bahati vozač bio u alkoholisanom stanju.

Povređena devojka (21) prevezena je u Urgentni centar, kao i vozač "forda". Ona je higijeničarka u obližnjem lokalu, a napadač joj je prešao kolima preko noge, koja joj je odmah operisana, ali je ubrzo morala da se vrati u lokal, kako bi dala izjavu, da bi je potom opet odvezli u Urgentni, prenosi blic.rs.

Delovi stolica, stolova, saksija, zemlje, krhkotine, tablica nalaze se svuda na licu mesta, a uviđaj je u toku.

Očevici su izjavili da je vozač "forda" bi prethodno tučen i maltretiran od strane pet mladića i da je vozilom za njima uleteo u pešačku zonu.

 V. S. je uhapšen i određeno mu je zadržavanje do 48 sati po nalogu Prvog osnovnog tužilaštva. 

On je uhapšen nakon što je otpušten iz Urgentnog centra gde je privremeno bio smešten zbog određenih povreda, kao i nakon niza veštačenja, napomenuli su u Tužilaštvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading