Oglasio se suprug stradale Aleksandre: Ona se nije ubila, imala je planove za budućnost

Autor:

Hronika

24.08.2020

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svakim danom moj Teo je malo bolje. To mi uliva nadu da će se oporaviti, da će biti dobro, rekao je beogradskim medijima Nikola T., kome je supruga Aleksandra E. (29) poginula, a trogodišnji sin teško povređen posle pada s terase na šestom spratu u Lazarevcu.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Porodica Tomić

- Zbog celokupnog stanja, i njegovog, ali i virusa koji vladaju, Teodora obilazi samo lekarsko osoblje u Tiršovoj. Bio je na snimanju i čekam da mi jave rezultate - kaže Nikola.

On demantuje da se tog jutra vratio iz treće smene, već da je jednostavno bio premoren od posla prethodnih dana.

- Ništa nisam čuo, tek me je probudilo lupanje policajaca. Otvorio sam, a oni, naoružani pištoljima, samo su me pitali gde je terasa, pokazao sam im i otrčali su tamo. Znam samo da supruga nije imala nikakvih samoubilačkih ideja i da sigurno nije skočila da bi ubila sebe i dete. Imala je planove u životu - objašnjava neutešni suprug.

 

Tri dana pre tragedije Aleksandra je proslavila 29. rođendan.

- Želja joj je bila da završi defektologiju. Ostalo joj je još pet ispita i prijavila je polaganja. San joj je bio da se zaposli, da odgajimo sina, da dočekamo da ga ženimo. Da imamo jedan normalan život, normalnu porodicu - kaže Nikola.

Podsetimo, pretpostavlja se da je dečačić dok mu se majka tuširala izašao na terasu i popeo se na sto, ona je istrčala da ga spreči da ne padne i usledila je tragedija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading