ŠOKANTNO: Anđelko nije samo zaklao svastiku Katicu već je ubio i svoju ženu?!

Autor:

Hronika

21.08.2020

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Tomašević, suprug pokojne Katice, koju je u sredu zaklao Anđelko Fratoj iznosi šokantnu tvrdnju da je njegv zet odgovoran i za smrt svoje supruge, koja je zvanično preminula u decembru 2016. zbog tromba na mozgu.

RepublikaFoto: Estok/Dušan Milenković
Anđelko Fratoj

- Mi smo skupljali pare da je sahranimo jer je rekao da nema novca, a dva meseca posle njene smrti se kicošio, kupio nova kola i uradio fasadu na kući - kaže Katičin muž.

I Anđelkova komšinica Marija je za Srpski telegraf potvrdila da je on bio čudak koji je ženu maltretirao i tukao čitav život.

 

 

 

- Dobro je doživela i te godine koliko je muke videla s njim. Bio je psihički bolestan, agresivan i nastran. Ostavljao ju je zbog drugih žena - ispričala nam je Marija.

Podsetimo, Anđelko je u sredu počinio stravičan zločin u svojoj kući kada je nožem iskasapio svoju svastiku Katicu, sa kojom je bio u ljubavnoj vezi, a potom sebi oduzeo život vešanjem. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading