Hapšenja zbog droge i oružja

Autor: Tanjug

Hronika

26.10.2017

11:25

Pripadnici MUP - Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, i BIA u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal uhapsili su, neposredno nakon primopredaje kokaina, organizovanu kriminalnu grupu koja se sumnjiči da je u dužem vremenskom periodu vršila distribuciju kokaina na teritoriji Beograda.

Nakon hapšenja osumnjičenih, izvršen je pretres stanova i drugih prostorija koje oni koriste i tom prilikom je pronađeno 30 komada pištoljske municije, navodi se u saopštenju MUP

Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela, neovlašćenja proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, uhapšeni su: L. R. (1981) iz Beograda, A. M. (1971) iz Stare Pazove, N. S. (1974) iz Beograda i M. G. (1987) iz Banatskog Brestovca.

Nakon hapšenja osumnjičenih, izvršen je pretres stanova i drugih prostorija koje oni koriste i tom prilikom je pronađeno 30 komada pištoljske municije, navodi se u saopštenju MUP.


Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati. Oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Tužilaštvu za organizovani kriminal.

Beogradski mediji preneli su juče da je L.R. vozač "bentlija" osumnjičen da je ugrozio bezbednost predsednika Srbije Aleksandra Vučića kada je u septembru presekao predsedničku kolonu vozila.

Komentari (0)

Loading