(VIDEO 18+) ZAMERIO SE POGREŠNOM ČOVEKU: Biza glumi žestokog momka, a MANJI JE OD MAKOVOG ZRNA

Autor: republika

Hronika

23.07.2020

18:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Mitrović Biza, poznatiji kao kruševački don, godinama važi za žestokog momka u gradu na Zapadnoj Moravi, a na sebe je pažnju javnosti skrenuo kontinuiranim provociranjem Kristijana Golubovića, međutim, u videu koji objavljujemo je manji od makovog zrna.

Foto: facebook.com/ivan mitrovic
Biza

U šokantnom snimku se vidi kako nepoznate osobe maltretiraju i ponižavaju kruševačkog žestokog momka.

Čuje se kako Bizu teraju da se javno izvinjava Goranu Markagiću, da ponavlja "Izvinjavam se, što sam bio majmun, što sam pravio slike sa njegovim neprijateljima, pogrešio sam to se više neće desiti".

Evo kako je to izgledalo: 

 

 

Podsećamo, Biza je javno u emisiji "Amidži šou" Kristijana Golubovića pozvao na dvoboj - Ja sam profesionalni bokser i već nekoliko godina želim da se borim sa Kristijanom, njemu svaka čast. Želeo bih da se borimo po pravilima MMA, tu nema pravila, sve borilačke veštine u jednoj - poručio je tada Biza u uključenju uživo Kristijanu, koji je pristao na predlog. - Daću mu šansu da na lep način uđe u "Zadrugu" i da vidimo koliko je to on spreman. Imate grobnicu, ludnicu i bolnicu. Za Bizu znam iz video-klipova po internetu, koje sam gledao u zatvoru. Napravićemo spektakl i vitešku borbu za milione gledalaca - odgovorio mu je Kristijan.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading